SÖIN KALAA? 😳

Joo, niin mÀ tein! Viime keskiviikkona. EnsimmÀistÀ kertaa sitten viime joulun. 

KÀvin edeltÀvÀnÀ pÀivÀnÀ Jutan kanssa kaupoilla ja siinÀ kaverin syödessÀ lohileipÀÀ mulle herÀtys ajatus siitÀ.

Oispa kalaa.

Juteltiin siitÀ, ettÀ alkaisin taas syödÀ kalaa ja vielÀ kotonakin mÀ mietin, ettÀ pitÀiskö? PitÀis! TÀssÀ kohtaa mÀ ymmÀrsin, ettÀ eihÀn kukaan muu vÀlitÀ siitÀ paskanmarjaakaan jos mÀ syön tai en syö kalaa. Se on tÀysin mun pÀÀtettÀvissÀ ja jos mun tekee mieli syödÀ kalaa mÀ voin sitÀ syödÀ! 

TÀhÀn taustalle siis se, ettÀ mÀ en ole syönyt yli 3,5 vuoteen punaista lihaa, yli vuoteen vaaleaa lihaa ja nyt jouluna tulisi vuosi tÀyteen siitÀ, etten ole syönyt kalaa. Punaista lihaa en tarvitse, eikÀ sitÀ tee mieli ja sama juttu on kanan kanssa, mutta kala oli  mulle henkilökohtaisesti vaikein, koska se on oikeasti todella hyvÀÀ. 

Keskiviikkona Àiti oli tehnyt tonnikalakiusausta ja siinÀ mÀ sitten tuijottelin sitÀ, ettÀ onko nyt se hetki. Syönkö mÀ tota vai en. Uskokaa tai ÀlkÀÀ, mutta se hetki oli niin jÀnnittÀvÀ ku voi vaan olla. MÀ sitten söin sitÀ kalaa, oli hyvÀÀ. Söin myös perjantaina kalaa, lohta.

Ja niin, mites sitten tĂ€stĂ€ eteenpĂ€in? No mun elĂ€mĂ€ jatkuu pÀÀpainotteisesti kasvissyöjĂ€nĂ€(+maitotuotteet), mutta jos mun tekee mieli syödĂ€ kalaa niin mĂ€ voin sitĂ€ syödĂ€, omalla luvalla, niin hassulta kun se kuulostaakin 🙈🐟

210 sanaa kalasta,

Emmi

Kansikuva on sivustolta iEmoji.com