Lappeenrannassa

Kesäkuun alussa meillä oli bloggaajatapaaminen Lappeenrannassa, josta muutama bloggaaja kirjoittikin. Yksi paikoista, joissa kävimme tutustumassa, oli Sokos Hotel Lappee ja siitä kiinnostuneena päätinkin lähteä loppukesästä uudestaan Lappeenrantaan ja yöpyä heidän vieraanaan!

Matkusteleminen on ihanaa ja aina ei tarvitse lähteä kauas ’’ollakseen matkalla’’. Kouvolasta 38 minuuttia junalla itään ja lomailu voi alkaa! Tällä kertaa tein jotain todella xtremeä ja kasasin videon Lappeenrannasta, olkaa hyvä!

Ravintola, jossa söimme oli Trattoria Casa, eli Sokos Hotelsin oma italialainen! Sokos Hotel Lappee sijaitsee yhteydessä kauppakeskus IsoKristiinaan ja saman katon alta löytyy mm. elokuvateatteri, sekä Lappeenrannan kaupunginteatteri, joten reissuun on helppo yhdistää muitakin kulttuurielämyksiä linnoituksen ja kesäteatterin lisäksi. Hotellihuone jossa yövyimme, oli viihtyisä ja rauhallinen, eikä ulkoa kantautunut hälyä, joten siitä iso plussa.

Aamupalan jälkeen maanantaina minulle tarjoutui tilaisuus käydä kiinalaisessa hieronnassa, mutta siitä lisää myöhemmin! 😏

Suuret kiitokset vielä Sokos Hotels Lappeelle tästä mahdollisuudesta!

Kolme minuuttia, neljäkymmentäyhdeksän sekuntia ja 146 sanaa,

Emmi