Teatterirotta Emmi ja morsiusneidot

Ei, en ole menossa vihille, vaan olin sivistämässä itseäni tänään teatterissa! Kävin katsomassa Kouvolan teatterin esittämän komedian, Morsiusneitojen salaisuudet. Lähdin teatteriin itseasiassa Kouvolan nuorisovaltuuston kautta, kun nuoriso-ohjaaja Justiina laittoi viestiä ja kysyi, olisiko kiinnostuneita lähtemään. No minähän lähdin innoissani, sen suuremmin tietämättä, mitä olin menossa katsomaan.

Morsiusneitojen salaisuudet oli ihan loistava! Komedia, jossa ei draamalla ja romantiikalla kitsasteltu. Tarina alkoi hyvin perinteisesti, juuri niin kuin minäkin kuvittelisin hääpäiväni aaton menevän. Ei mene kuitenkaan kauan, kun morsiamen kaasokuviot menevät umpisolmuun. Sen enempää spoilaamatta juonta voin lämpimästi suositella näytelmää kaikille komedian ystäville - varsinkin, jos Sinkkuelämää-sarja on kolahtanut! 

Täydet pisteet näyttelijöille loistavasta suorituksesta. Näyttelijät eivät menneet lavalle asenteella ’’Minä esitän nyt tätä’’ vaan pikemminkin asenteella ’’Minä olen tämä’’, jolloin katsoja, eli minä, koin myötäeläväni heidän kommelluksissaan. Lempihahmokseni nousi Nina Petelius-Lehdon esittämä Colleen-äiti armottomalla sähellyksellään ja hössötyksellään, mutta hatunnoston ansaitsee koko muukin näyttelijäkaarti Rebecca Viitala, Satu Taalikainen, Tytti Vänskä, Panu Poutanen ja Petra Lehmusmetsä.

Vasemmalla morsiusneidot Angela (Satu Taalikainen) ja Lucy (Tytti Vänskä) , keskellä morsian Meg (Rebecca Viitala) ja oikealla morsiamen äiti Colleen (Nina Petelius-Lehto)

176 sanaa,

Emmi