IHANA ITALIA

(Kirjoittajan huomautus: Jostain syystä tämä postaus ei ottanut tuulta alleen sitä tehdessä. En siis yksinkertaisesti jaksanut kirjoittaa ja jäsennellä tätä kuten olisin halunnut. Haluan kuitenkin postata nämä kuvat tänne, koska kuvia on aina jees katsoa, eikö? Ja se on ihan okei, ettei aina sitä juttua tulekaan vaikka olisinkin halunnut kirjoittaa todella ihanan ja eläväisen postauksen meidän reissusta :) Nyt kun olen saanut tämän pois sydämeltäni niin olkaa hyvät ja jatkakaa postauksen pariin!)

Tere! Vai pitäiskö sanoa ciao? 🇮🇹

Tällä hetkellä oon meidän Eestinmökillä nauttimassa lomasta isovanhempieni kanssa, mutta palataan kuitenkin hetkeksi ajassa kuukausi taaksepäin, Italiaan.

Matka alkoi torstaina, 29. päivä kesäkuuta, kun siirryimme Helsinkiin lentoa edeltävänä iltana. Kouvolasta Helsinkiin matka ei ole pitkä (puolitoista tuntia), mutta lento lähti aamulla jo 7.40, joten päätimme, että on mukavampi siirtyä kentälle jo aiemmin eikä lähteä silmät ristissä Kouvolasta aamuyöllä matkaan. 

Ensimmäinen kohde oli Clarionin lentokenttähotelli. Clarion-hotellit ovat tällä hetkellä ehdottomasti yksiä suosikeistani tyylikkyydensä ja ilmapiirinsä ansiosta.😎

Rakas Joulupukki, saisinko tälläisen nojatuoliryhmään sitten joskus?

Oltiin Clarionissa vasta myöhään perillä ja aamulla oli herätys muistaakseni ennen viittä, joten paljoa en siellä ehtinyt kuvata. Seuraavaksi siirryttiinkin jo Helsinki-Vantaan kentälle ja koneeseen.  

Italia! Laskeuduttiin Venetsian kentälle, josta vuokrasimme auton ja lähdimme ajamaan Gardajärvelle. Oon ollut Gardajärvellä muutamaan kertaan aiemminkin ja voin sanoa, että ihan todella ihana paikka 😍

Perillä! Majoituimme Gardalandin läheisessä Gardaland-teemaisessa hotellissa. Tästä tuli auttamatta ihan Disneyland-vibat 😁

Helmi 💕

Hotellihuoneessa oli kaksi kahden hengen sänkyä, toisessa nukuttiin minä ja Helmi, toisessa meidän vanhemmat. Ja kylppäristä löytyi myös kylpyamme, jes jes jes!  

Pakollinen pompputesti sängylle😅 Pakollinen pompputesti sängylle😅

Meillä oli auto käytössä, joten kierreltiin myös muissa Gardajärveä ympäröivissä kylissä ja kaupungeissa. Kuvia, olkaa hyvät!

 

Matkalla Malcesinestä Limone Sul Gardaan, Gardajärven yli ☀️
Ihan turistina 😂 😇
Kirkastakin kirkkaampaa vettä😍 Tää kuva on muistaakseni Sirmionesta!
Ja tämä taas meidän paikkamme (Castelnuovo Del Garda) viereisestä kaupungista/kylästä, Peschiera Del Gardasta 😌

Gardaland: 

Näissä maisemissa kuluivat meidän viisi päivää Italiassa. Seuraavaksi olikin jo aika suunnata takaisin Venetsiaan Marco Polon kentälle ja lentää takaisin Suomeen! 

Arrivederci! 

323 sanaa,
Emmi