TONTTUILUA OSA 2: Höppänätonttu ja Kaarnasydämen joulunavaus!

Tänään Valkealassa sijaitsevassa Sisustus-Kahvila Kaarnasydämessä vietettiin joulunavausta 🎅🏼 Kaarnasydämessä oli tarjolla brunssia, joulupipareiden koristelua, ihanaa tunnelmaa ja olipa paikalle saapunut erityinen vieraskin: Höppänätonttu! 
Kyseinen kahvila on ollut jo useiden vuosien ajan yksi mun (ja äidin!) lempparikahviloista juurikin sen lämpimän tunnelman ja ihanien sisustustavaroidensa ansiosta. Suurista ikkunoista näkee myös ohitse virtaavan Jokelanjoen. 

 

Me ei tällä kertaa jääty brunssille, koska oltiin jo heti ensimmäisten joukossa kympiltä paikalla moikkaamassa Höppänätonttua! Höppänä laulatti ja leikitti lapsia ja toi terveisiä Korvatunturilta. Helmi oli kirjoittanut Joulupukille kirjeen, jonka tonttu lupasi viedä henkilökohtaisesti perille ❤️

Höppänätonttu oli aivan valloittava ja siksi olikin ihan superia kuulla, että Höppänällä on tänä vuonna oma Joulukalenteri! Joulukalenteria voi seurata Alfta TV-kanavalta joulukuun ensimmäisestä päivästä alkaen. 😍 Asteikolla 1-10 kuinka helposti voi huomata, että oon ihan fiiliksissä tästä? 😅 Upotan tähän postaukseen vielä trailerin Höppänätontun Joulukalenterista!

Tälläinen sunnuntai mulla, huomenna aamulla sitten takaisin Lappeenrantaan. Miten sun viikonloppu on mennyt? 😚

- E