TUBEPÄIVÄ ENS VIIKON LAUANTAINA 13.5.

Viime vuosien aikana bloggaamisen rinnalle ja jopa sen ohi on noussut tubettaminen ja vloggaaminen. Videoiden muodossa kerrotaan siis päivän kuulumisia, kuvataan omaa arkea tai tehdään vaikka sketsejä, kyllähän kaikki tän tietää. Myönnän itsekin viettäväni todella paljon (liian paljon) aikaa Youtube-videoiden parissa, koska noh - onhan se huomattavasti helpompaa, kuin blogitekstin lukeminen! Mulla monesti myös aamulla meikatessa pyörii joko musiikki, tai sitten joku vlogi tmv. taustahälinänä. Tekeeks joku muu tätä kans? :D
Myönnän myös sen, että olen itse moneen otteeseen pohtinut videoiden tekemistä. Vloggaajaa minusta ei tule, mutta olisi kiva osata tehdä tänne blogiinkin näyttäviä videoita tavallisten tekstipostausten ohelle. 

Myös erilaiset tubettamiseen liittyvät tapahtumat ovat lisääntyneet hurjasti. Käsittääkseni Suomen suurin tubettajatapahtuma on Tubecon, joka valtaa Hartwall Areenan elokuussa! 

Tänä vuonna toinen Tubeconin pääyhteistyökumppaneista on OP, joka järjestää pitkin Suomea Tubepäiviä! Tubepäivässä on miittiä, Q&A-osio liittyen nuorten arkeen, pelinurkka, workshop aloitteleville tubettajille, aikuisille tietoiskuja tubettamisesta, sekä infoa nuorten pankkipalveluista 😎

KOUVOLASSA Tubepäivä järjestetään ensi viikon lauantaina 13.5. klo 11-15 Hansassa!
Menossa mukana on Deata, Wildeem, MiskaMH sekä A-lapset.

Ja miks mä tästä kerron? No koska mä oon mukana Tubepäivässä! En tubettajana, vaan OP Kymenlaakson leivissä someilemessa. Taustalle tähän se, että hain OP:lle kesätöihin, mutta mun nuoren iän vuoksi se ei tänä kesänä vielä tärpännyt. Olin kuitenkin onnistunut tekemään heihin vaikutuksen CV:lläni ja työhakemuksellani, ja tätä myötä he sitten tarjosivat minulle työkeikkaa liittyen juurikin tähän Tubepäivään :) 

Nähdään siis lauantaina 13.5. klo 11-15 Kouvolan Hansassa! 

OPn ja Tubeconin yhteistyö huipentuu 12.-13.8.2017 Hartwall Areenalla järjestettävään Tubecon 2017 –tapahtumaan. OPn asiakkaat saavat tapahtumaan lippuedun: yhden päivän lippupaketti 4 hengen seurueelle etuhintaan 85 € (norm. 114 €). Edun saat käyttöösi lataamalla Pivo –mobiilisovelluksen ja yhdistämällä siihen OPn maksukortin. Hinta sisältää palvelumaksun. Tarjous on voimassa 31.5.2017 asti.

 

213 sanaa,
Emmi