TUBEPÄIVÄSSÄ SOMEILUA

Viime lauantaina mun päivä vierähti Hansassa, OPn ja Tubeconin Tubepäivässä! Itse tapahtuma alkoi yhdeltätoista, mutta mä suuntasin Hansaan jo kymmeneltä. Sain paikan päällä viimeiset neuvot ja ohjeet päivää varten. Jo tuntia ennen tapahtuman alkua OPn konttorilla oli aikamoista vilskettä ja vilinää, kun laitettiin kaikki valmiiksi Tubepäivää varten. Paikalle sattui myös Hanna Hippo, OPn oma maskotti - ihana! 

Hanna Hippo, OPn maskotti!

Kello lyö yksitoista ja Tubepäivä voi alkaa! OPn terveiset alussa kertoi Susanne Vesala, joka on OP Kymenlaakson HR- ja viestintäjohtaja. 

Tämän jälkeen pyydettiin tubettajat lavalle ja voitiin aloittaa Q&A. Tässä vaiheessa oli kertynyt jo ihan hurjasti väkeä paikalle!
Alla olevassa kuvassa tubettajat vasemmalta oikealle: A-lapset eli Roope Rannisto ja Joona Puhakka, Deata, Deliwien, sekä MiskaMH

Kaslink tarjosi TAHTO-suklaamaitojuomiaan osallistujille ja taisin minäkin siitä yhden napata, kun päivä oli pitkä! Tän avulla jaksoi sitten loppupäivän sometella😎 Myös Woikoski oli menossa mukana ja ilahdutti kävijöitä ilmapallojen muodossa! Mäkin innostuin ilmapalloista ja siitä voitte käydä tsekkaamassa vaikka mun Instagramista @emmihartama (Klik!)

Kun tubettajat lähtivät tauolle, Tubeconin kesätubettajat Adama ja Merkku pitivät väliaikaohjelmaa!  

Toinen Q&A, sekä Meet&Greet vielä tämän jälkeen ja se oli sit siinä. Mun tehtävä oli siis päivittää OP Kymenlaakson instagramia, sekä stooria päivän aikana ja jälkifiilikset päivästä ovat erittäin positiiviset! Oli erittäin hauskaa ja erilaista sometella OPn instaan ja samalla itsekin vähän fiilistellä Tubepäivää!


Mun mielestä on myös hauskaa, kuinka päädyin tähän jobiin vähän mutkan kautta. Hain siis OPlle kesätöihin, mutta koska oon vielä alaikäinen niin kesätyöt eivät päätyneet mulle vielä tänä vuonna. Olin kuitenkin onnistunut tekemään OPn tyyppeihin vaikutuksen mun CV:llä ja työhakemuksella, joten he sitten kysyivät, että kiinnostaisko mua tehdä tälläinen pieni somekeikka Tubepäivässä. No kyllä kiinnosti! 

Tää on hyvä esimerkki siitä, että kaikki työt ei löydy rekrystä ja kaikkien töiden ei tarvitse olla aina niin pitkäkestoisia. Etenkään tässä vaiheessa, kun on koulut vielä kesken ja se opiskelu päätoiminen tehtävä.
Mä haluan muistuttaa ja rohkaista teitä kaikkia löytämään niitä omia vahvuuksia ja intohimonkohteita, ja niiden puitteissa etsiä myös joitain töitä! Tuokaa itseänne rohkeasti esille ja uskaltakaa kertoa vahvuuksistanne. 

Tähän tarinaan sopii mainiosti myös seuraava sanonta:

Kun toinen ovi sulkeutuu, toinen avautuu

Kiitos OPlle tästä työmahdollisuudesta! 

347 sanaa,
Emmi