VALTAKUNNASSA KAIKKI HYVIN

Moikka!

Istun tällä hetkellä junassa kohti kotia. Kello on jo iltapäivän puolella, mutta väsymys ei ole ehtinyt iskeä. Toisin kuin kaikkina muina päivinä 😅 Hyvä hetki siis kirjoittaa blogia! Kannettavassa on tosin akkua vaivaiset 15%, mutta toivotaan, että se riittää näiden kuulumisten päivittämiseen.

Mun blogi on viettänyt hiljaiseloa vuoden alusta alkaen opiskelukuvioista johtuen, mutta onneksi tässäkin aletaan olla jo voiton puolella. Tasan neljän viikon kuluttua on pääsykokeet! Mun kevät on kulunut opiskellen. Tammikuussa alkoi kirjoituksiin luku ja kun kirjoitukset saatiin pois alta niin alkoi pääsykokeisiin pänttääminen. Väsymys alkaa pikkuhiljaa painaa päälle ja selkeät rytmit ovat tulleet tärkeääkin tärkeämmiksi lukemisen ohella. Sen lisäksi, että opiskelen itsenäisesti, investoin vähäisiä ropojani myös Ekonomivalmennuksen valmennuskurssille. Tästä mä oon saattanutkin mainita aiemmin? Kupletin juoni on kuitenkin siis se, että yhdestä kolmeen kertaan viikossa puksuttelen 7.20 lähtevällä IC104:lla Pasilaan ja sitten takaisin Kouvolaan 14.25 lähtevällä S67:lla. Helsingin kurssilla lähitunnit järjestetään Haaga-Helialla Pasilan kampuksella. Vähän yli puolet valmennuskurssista on nyt takana, ja tähän mennessä on jäänyt todella hyvä fiilis kurssista! Jos jotakuta kiinnostaa valmennuskurssit enemmänkin, niin antakaa kuulua itsestänne, koska voisin postauksen pyöräyttää tästä(kin) aiheesta sitten, kun pääsykokeet ovat ohi.

Välivuodesta ja siitä, jos en pääsekään kouluun:

Vielä puoli vuotta sitten olin sitä mieltä, että välivuodelle jääminen on ehdoton ei. Ajattelin tosin myös, että kyllähän mä sinne yliopistoon pääsen ja ihan kepeästi pääsenkin. Huhtikuussa realiteetit tulivat kuitenkin vastaan, että ei sinne ihan noin vain kävellä sisään vaan töitä on tehtävä ihan kunnolla. Nyt en ole enää niin sitä ajatusta vastaan, että ”joutuisin” välivuodelle, koska välivuoden aikana voisin taas keskittyä itseeni ja sitten ensi vuoden alusta uudella energialla ruveta kahlaamaan pääsykoemateriaaleja läpi. Älkää ymmärtäkö väärin, en ole heittämässä pyyhettä kehään ja kyllä mä ehdottomasti haluaisin päästä aloittamaan kauppatieteiden opiskelun jo ensi syksynä, mutta ei maailma siihen kaadu jos korkeakoulujen ovet eivät avaudukaan ensi yrittämällä. Onhan tää nyt vähän hullua, että ensin pitää sata lasissa opiskella kirjoituksiin ja siitä heti perään aloittaa pääsykoemateriaalien omaksuminen. Hatunnosto heille, jotka tähän kykenevät! Toivottavasti minäkin 😁

Nyt on vielä lukemisen kannalta kaikkein tärkeimmät viikot edessä ja nämä kun jaksaa, niin sitten 7.6. voi hengähtää 💪🏻
Mutta ei mulla tähän hätään sen kummempia pohdintoja ole, Hartaman residenssissä kaikki on hyvin ja vaikkei blogissa niin paljoa älämölöä ole pidetty niin Instagramin tarina laulaa aina enemmän tai vähemmän!
Jos sulla ei siis ole vielä seurannassa niin pistäppäs mut seurantaan Instagramissa 😋
(Ennen päivitin myös snäppiä paljon aktiivisemmin, mutta Snapchatin päivityksen myötä olen siirtynyt enemmän tuonne Instan puolelle 👀)


Kuinka moni muu on hakemassa/hakenut tänä keväänä opiskelemaan? Opiskeluvinkkejä saa omia pääsykoetarinoitaan saa jakaa tuolla alhaalla kommenttiboksissa! 

424 sanaa,
Emmi

P.S. Vielä on huimat 4% akkua jäljellä! 😎