WANHAT 2017

No nyt mä olen sit vissiin virallisesti wanha. Abit jäi torstaina lukulomalle, meille luovutettiin abihuone ja perjantaina me tanssittiin wanhojentansseja - mitäs nyt tapahtuu? 

Perjantaiaamuna herätyskello soi aamuviideltä, ja vaikka kuinka olisi tehnyt mieli jäädä nukkumaan niin pakko oli nousta - nyt oli vuorossa mun vanhojenpäivä. 
Kävin aamulla suihkussa ja föönasin hiukset odottamaan kampaustaan. Edeltävänä tiistaina olin käynyt värjäämässä kulmat, ja keskiviikkona oli laitettu ripset minttiin, joten meikki oli ihanan helppo tehdä! Vähän kulmien vahvistamista, puuteria ja luomiväriä - that's it. Vaikeampaa meikkiä en tohtinut tehdä, vaan menin ”turvallisemmalla” tyylillä. Ripsienpidennykset kuitenkin tuovat niin paljon näköä, etten oikeastaan edes kokenut tarvitsevani raskaampaa lookkia 😁 

Iiihana ihana kampaus! Harmi vaan, että kiharat ehti lässähtää ennen iltatansseja, joten niitä piti vähän korjailla 😕

Puoli seitsemän jälkeen iskä lähti viemään mua kohti Kouvolaa ja kampaajaa. Kampauksen mulle teki Hiustropiikin ihana Annu! Aamulla olin jännittänyt niin paljon, että alas ei mennyt muuta kuin lasillinen mehukeittoa, mutta kampaajanpenkissä istuessani jännitys alkoi raueta, koska keskityin ainoastaan hiuksiini ja Annun kanssa juttelemiseen 😛 Reilu tunti, ja lukematon määrä hiuslakkaa ja muita tököttejä myöhemmin kampaukseni oli valmis! Osa hiuksista auki, osa kiinni 😌

Kouvolasta kotiin ja pakkaamaan loput tavarat mukaan. Mekko päälle ja vähän vaille yhdeksän Valkkikselle. Tansseihin oli enää tunti ja jännitys teki paluun, apua 😳 

H-hetki koittaa, kello on kymmenen ja ensimmäiset tanssit alkavat. Aamutansseja on katsomassa lukio, yläkoulu, sekä lähialueen päiväkoti ja perhepäivähoitajia. Myös joidenkin vanhemmat ja tuttavat olivat seuraamassa ensimmäisiä tanssejamme.

📷: Tytti Kolkka
📷: Tytti Kolkka

Hei me selvittiin! Tanssit menivät todella hyvin, ja seuraavaksi jakauduttiin kolmeen ryhmään, jotka lähtivät eri paikkoihin tanssimaan. Minun ryhmäni lähti vanhalle alakoululleni ja läheiseen päiväkotiin.
Tanssit tanssittiin, jonka jälkeen palattiin takaisin Valkealatalolle. Kello oli tässä kohtaa vähän yli kaksitoista ja oli vähän pidempi tauko hengähtää Valkkiksella ja vaihtaa mekko hieman rennompiin vaatteisiin.


Yhden jälkeen lähdimme keskustan Three Wingsiin syömään. Tässä kohtaa mulle iski ihan hirveä väsymys 😴 Aikainen herätys alkoi ottaa verojaan.

Syömisen jälkeen käytiin iskän kanssa hakemassa mun mekko ja tavarat Valkkikselta, ja menin hetkeksi vielä kotiin. Kotona äiti korjaili mun kampausta ja kiharsi suoristuneita hiuksia. Hiukset taas kondiksessa, mekko päälle ja takaisin Valkkikselle kello on neljän ja viiden välillä. Väsy meni ohi, koska jännitys alkoi kasvaa iltatanssien takia. 

👸🏼👸🏽👸🏼

Tässä välissä otettiin kavereiden kanssa joitain kuvia, mutta ennenpitkää yleisöä alkoi saapua katsomoon, joten liuettiin pukkareihin odottamaan tanssien alkua. 
Uskallan väittää, että iltatanssit jännittivät aamutansseja enemmän. Tämä ehkä siksi, että illaksi oli kutsuttu perheet, ystävät ja sukulaiset katsomaan!

”Noni, alle minuutti ja sit lähtee😳 ”

Kello lyö kuusi illalla, musat menevät päälle ja tanssit alkavat. Myös iltatanssit menivät erittäin hyvin! Tanssien jälkeen oli vielä yleisötanssien vuoro, jossa tanssin yhden valssin isäni kanssa ja toisen pikkusiskoni kanssa 😋 
Yleisötanssin jälkeen alkoi armoton kuvien räpsiminen, kun vähän kaikki halusivat kuvia vähän kaikkien kanssa 😅 Ja kun kuvausrumba saatiin kuriin, siivottiin Valkkis taas siihen kuntoon, että lauantaiaamuna se oli muiden käytettävissä.

#paraspari 🐼🐨💜
Täs kohtaa ei pystyny enää olee edustavimmillaan 😂😇


Kahdeksan aikaan pääsin kotiin, jossa mua odottikin porukoiden lisäksi isovanhemmat, sekä mun sylikummit!
Kahvittelujen jälkeen Selänpää kutsui wanhojenjatkoille, mutta siellä sitten tuli pari muuttujaa (tietäjät tietää: 🚽) ja päätettiin lähteä jo aika aikaisin kotiin. 
Lauantaina käytiin vielä perheen kanssa Fransmannissa syömässä ja tänään oon ottanut ihan lungisti kotona😇

Kaikenkaikkiaan mun wanhat meni todella hyvin ja tiedän, että toi 17.2.2017 tulee olemaan yks ikimuistoisimmista päivistä mulle! Iso kiitos kaikille, jotka on ollut mukana tässä päivässä 🙊💜

Tanssitko sä wanhat tänä vuonna vai onko ne sulla vasta myöhemmin luvassa? Vai ootko kenties tanssinut wanhat jo joskus aiemmin? 💃🏼

572 sanaa,
Emmi