Hyvän mielen paikka

Kello on 11.48 kesäkuun ensimmäisenä perjantaina ja ulkona vihmoo kylmä tuuli. Vettäkin tulee ajoittain niin että joku saattaisi viitata erään mystisen Esterin alakroppaan. Miulla on kuitenkin lämmin olo istuessani Livinkin tiskin takana, teemuki kädessä ja ohimenevää, Kauppakadun liikennöintiä seuraillen. Myymälässä soi menneen ajan rokkenrolli ja tuoksuu vastakeitetylle kahville. Mie toivotan ovenraosta kurkkaavia  asiakkaita tervetulleiksi. Viimeisimpänä ovesta astui vanhan liiton moottoripyöräharrastaja, jonka oli tultava koputtamaan ikkunassa olevaa, komeaa ja vanhaa pyörää. Kivoja kohtaamisia erilaisten ihmisten kanssa.

Jäljellä on vielä huominen vuoro viikon mittaisesta työharjoittelusta tässä söpössä, yllättävässä ja mahtavan persoonallisessa sisustukseen ja lifestyleen keskittyneessä liikkeessä. Paikan omistaja, Heidi, osoitti häkellyttävää luottamusta kun uskoi kaupan pyörittämisen miun vastuulle heidän lomareissunsa ensimmäisen viikon ajaksi. Ensi viikolla meillä on koulussa lähiviikko, joten kaupan tiskin takaa löytyy silloin lämminhenkinen Eija. Vaikka mie oonkin aina etukäteen aikamoinen Stressi-Pirkko, itse itselleni luomien täydellisyyden tavoittelujen kanssa, on kaikki sujunut leppoisasti. Asiakaspalvelu miulle on tuttua kauraa mutta verkkokaupan tilausten pyörittäminen on ollut parasta antia, se kun on miulle uutta.

 

Tällä hetkellä sisustuspuolen valikoimissa näkyy ajankohtainen mustavalkoisuus, makrameet, naruamppelit ja reteet Mexicoviltit eri väreissä. Valikoimaa löytyy myös hillitympään makuun ja tuotteita esim. mökille vietäväksi. Siellä täällä, uusien tavaroiden kanssa sulassa sovussa, on jotain aidosti vanhaa. Heidin löytöjä; tavaroita joilla olisi paljon kerrottavaa eletystä elämästä. Nämä vanhukset luovat sen persoonan ja sydämen, joka Livinkissä huokuu. Tiskistä voit löytää esimerkiksi vanhoja Hellaksen Jenkki-purkkakuvia.

 

 

Liikkeen alakerrassa on Dickies Shop, josta löytyy Lappeenrannan laajin Dickies-vaatteiden valikoima. Hyllyiltä ja rekeiltä tekee myös vintagelöytöjä; yksittäisiä kappaleita naisille sekä miehille. Erikoisuutena myös Mexico-hupparit joihin en ole näillä kulmilla muualla törmännyt.

 

 

 

Viimeisimpien asiakkaiden kanssa tuli todettua myöskin että täältä löytyy varmasti kaupungin laajin käytettyjen bootsien valikoima eli jos sisäinen lehmityttösi tai -poikasi haluaa näkyä ulospäin, ei muuta kuin sovittelemaan!

Kun seuraavan kerran käppäilet Kauppakatua pitkin, poikkea sisään! Voit löytää jotain sellaista mitä et muualta löydä. Ja ainakin hyvän mielen kanssa lähdet kotiin. <3 

Ulkopaikkakuntalaisia lohduttanee se että Livinkillä on tosiaan myöskin verkkokauppa, joka palvelee 24/7. Sen löydät osoitteesta www.livinki.fi

Jos mietit, mitkä on ne ihanuudet jotka on huutaneet eniten miun nimeä hyllyssä, niin ne on nämä alla olevat tyynyliinat. Jos mustavalkoisuus kohtaa tupsut, on Päivi myyty.

 

Tää postaus syntyi muuten puhtaasta halusta nostaa esiin mein kotikaupungin omia, yksityisten yrittäjien pyörittämiä helmiä. Haluun kannustaa kaikkia käyttämään yksityisten palveluita, jotta liikkeet pysyvät katukuvassa eivätkä valikoimamme olisi pelkästään ketjuliikkeiden varassa. SUPPORT YOUR LOCAL!