Ihonhoidon iloa

Miulla on aina ollut ihan hyvä iho. Pikkasen couperosaa joo, muutama näppylä silloin tällöin ja vähän kuivuuteen taipuvainen mutta hyvin ollaan kuitenkin tultu juttuun. Viime talvena kasvot alkoivat kuitenkin äksyilemään ja osoittamaan mieltään vesikellopäisin pienin näppylöin leukapielissä ja otsalla. Luulen että ihoa ärsytti jatkuva, eri tuotteiden kokeilu jota joudun työnpuolesta tekemään. En ole sen kummemmin asiaa tutkinut tai allergiatesteissä käynyt mutta luulen ärtymyksen johtuvan jostain säilöntäaineesta. Ihoa rauhoittaakseni palasin aina hetkeksi oman lempilapseni, Madaran tuotteisiin ja niillä sain pahimmat näpyt kuriin. Pari viikkoa sitten tuntui kuitenkin että haluan kokeilla jotain vähän "järeämpää" ja otin testiin Shiseidon Ibuki-sarjan putsarin, hoitoveden sekä emulsiovoiteen ja TADAA-- ihoni voi oikeasti paremmin kuin aikoihin!

Kokeilupakkauksessa 30ml vaahtoputsari, sekä 30ml hoitovesi sekä emulsiovoide. (Emotion 29,90€)

Shiseido on Japanilainen, alunperin 1800-luvun lopulla apteekeissa myyty sarja, joka on valitettavan harvalle suomalaiselle tuttu mutta ne ketkä sen ovat löytäneet ovat ihastuneita kuten minäkin. Esimerkiksi Ruotsissa, Italiassa ja Saksassa sarja on todella suosittu.

Vuorottelen meikinpuhdistuksessa käyttäen joka toinen ilta Gentle Cleanser-puhdistusvoidetta ja joka toinen ilta Perfect Cleansing Oil-öljyputsaria. Voidetta riittää pienenpieni määrä ja se vaahtoutuu kosteissa käsissä runsaaksi, kermamaiseksi vaahdoksi. Poistaa meikit tehokkaasti ja kuorii hellävaraisesti. Huuhdeltaessa jättää vähän "nirsknarsk-tunteen" ja vaikka lupaa olla kuivattamatta liikaa niin varmuuden vuoksi hellin siis vuoroilloin öljyputsarilla. Öljy hierotaan kuivin käsin kuivalle iholle ja huuhtoutuu vedellä jättämättä öljyistä lopputulosta.

Tuli vähän liioiteltua, tästäkin määrästä putsaria riittäisi puolet..

Puhdistuksen jälkeen levitän ilman vanua, suoraan sormilla kosteuttavaa ja pehmentävää, hiukan geelimäistä hoitovettä. Hoitovesi myös tehostaa lopuksi levitetyn emulsiovoiteen vaikutuksia. 

Ibuki-linja kuuluu niihin mielenkiintoisiin linjoihin, joiden tekniikka toimii ikäänkuin sensorit jotka pyrkivät tasapainottamaan ihon toimintoja. Siksi tuotteet sopivatkin niin rasvaiselle kuin kuivallekin, stressaantuneelle, näppyläiselle, karhealle ja väsyneelle iholle. Se lupailee myös supistaa laajentuneita huokosia sekä suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä kuten saasteilta.

Miulta siis vahva peukku Japanin suuntaan ja nämä taitavat saada pidempiaikaisen paikan kylppärinhyllyltä.

 

ps. Tämä postaus ei sisältänyt kaupallista yhteistyötä vaan oli puhdasta iloa itselle sopivan ihonhoidon ihanuudesta.❤️❤️

 

Torstaiterkuin, Päivi