Häät Ruotsissa - vitsit mikä matka!

Viikonlopun häät Ruotsissa. Ihana kevennys alkaneelle vuodelle.

Saimme vaihtaa Suomen maisemat naapurimaamme vastaaviin. "Ihan saman näköistä täälläkin on", tokaisi eräs. Ilman juuttuneen autonpellinkorjausta matka olisi kuitenkin jäänyt sikseen. Pitää sitä vähän jännitystäkin reissussa olla.

Laivabuffettia ja kasvisruokaa. Liikaa tuli taas syötyä ja kaikki rytmit saatiin sekaisin. Menee kuulemma kaksi päivää, että tuollaisesta retkestä toipuu kunnolla. Tässä vietellään juuri ensimmäistä päivää ja olo onkin ihan ok.

Myöhäisillan keskustelua parisuhteiden eroista ja kiireettömyydestä. Jokainen taitaa tallata tavallaan, eikä kukaan silti tiedä mitä tuleva on tuodakseen. Se on mielestäni elämässä ja ihmissuhteissa se salaisuus ja jatkuvassa jännityksessä pitävä elementti. Ei voi pysähtyä ja varmuudella luulla, että kaikki pysyisi ikuisesti yhdessä hetkessä. 

Läheisessä Ikeassakin järki säilyi mukana. Täytyi mennä budjetin sanelemin ehdoin ja se taitaa olla jatkossakin tapa jolla mennä.

Reissussa minuun iski monta inspiraatiokohtausta ja haluankin nyt kirjoittaa enemmän runoja, ostaa uuden ruokapöydän, sellaisen pienen ja pyöreän nykyisen korkean tilalle, panostaa puhtaan ravinnon syömiseen ja tasapainoiseen liikuntaan, sekä hakea intohimolla kouluihin ja aloittaa motivoituneena ja skarppina uudessa työpaikassa.

Reissailu antaa perspektiiviä, mutta kotiin on silti mukava tulla. Kyllä jokainen tietää sen tunteen, kun suihkussa käyminen on helpointa siinä omassa ja peti tuntuu taivaallisen taivaalliselta kun on kyse siitä ikiomasta.

Mitäs teidän viikonloppuun oikein kuului?

Mukavaa viikonalkua jokaiselle. :)