Kevät iholla

Kevät saa nyt tuoksua myös kaulallani. Emotionin 16-vuotissynttärit oli ihan hyvä syy käväistä kaupoilla nuuhkimassa muutamia hajuvesiä. Mukaanhan sieltä lähti pari aika hyväntuoksuista juttua - toinen tulee toimimaan suihkujen ilopillerinä sen hupaisan hajuyhdistelmän ansiosta ja toisesta ajattelin tehdä ominaistuoksun itselleni joksikin aikaa.

Ensimmäistä kertaa ikinä päädyin tutkimaan parfyymihyllyjä Clean-nimisten pullojen kohdilta, hyvällä onnella. Jokin niissä selkeissä ja hienotunteisen puhtaissa ja hienostuneissa tuoksuissa viehättää. Kotiini kiikutin Cleanin White Woods -hajuveden, joka muistuttaa minua eräästä jo aikoja sitten hankitusta lemppari tuoksukynttilästä. Tuoksu on syvempi kuin useimmissa Clean-tuoksuissa, mutta kuitenkin keveä. Se on lämmin yhdistelmä pehmeän makeaa, naisellista ja sitä puhdasta, jota brändin nimikin lupailee.

Toisena tuoksuostoksena on pullanhajuinen suihkugeeli, jota haistettuani en vain voinut olla jättämättä sitä kauppaan. Kanelipullalta tuoksuva suihkugeeli (samalla myös kylpyvaahto ja halutessa shampookin) on kaikkea muuta kuin tylsä ja tavallinen. Haju ei jää kovin pitkäksi aikaa iholle, mistä kanssani puuhaavat ihmiset voivat ehkä olla iloisia. Hajun huomaamattomuus suihkun jälkeen voi myös johtua siitä, että rasvaan ihoni heti sieltä tultuani. Mutta suihkuhetkistä tulee heti astetta yleellisempiä kun käytössä on omia tuoksuhermoja hivelevä pesugeeli. 

Philosophy Cinnamon buns-suihkugeeli
Clean eau de parfum 30 ml