Tarina nimen takana

Tervetuloa blogiini. Kerttulin on sivu mietteille ja arjelle sen iloineen sekä ihmetyksineen. Tavoitteenani on pitää blogin teema avoimena, mitä suurimmilta osin itseäni varten. Siten minun on helppo kirjoittaa asioista, jotka koen mielenkiintoisiksi, välittämättä siitä missä kategoriassa ne tarkalleen ottaen pitäisivät paikkaa.

Minulla on ikää 19-vuotta ja tällä hetkellä avustan työkseni vanhuksia. Työn lisäksi yritän opiskella psykologian opintoja varten, jotka alkaisivat syksyllä. Päiväni ovat monesti yhtä puuhailua, kun en oikein pidä paikallaan olosta ja  aikaansaamisen tuoma tunne tuntuu niin hyvältä aina tilanteen sen minulle suodessa. Liikun suhteellisen aktiivisesti salilla sekä ulkona, ja saan itselleni hämmästyttävän paljon voimaa sekä jaksamista omasta kehosta ja sen äärirajoille viemisestä. Iso osa elämääni on myös kasvisruuat, joita suosin eläimiä ajatellen, sekä paheettomat herkut, joiden tekemisestä pidän eritysesti. Hyvää voi tehdä myös ilman huonoa omatuntoa epäterveellisyydestä, sekä ilman pitkälle prosessoituja elintarvikkeita tai eläintuotteita.

Sivuillani saa olla rennosti, ja imeä itseensä sen mitä haluaa. Kaiken saa kyseenalaistaa ja kommenttia saa laittaa mihin vain, vastaan niihin mielenkiinnolla. Elän asenteella, ettei mitään ole pakko tehdä, ja kaikki mitä koitan arkeeni sisällyttää, juurtaa tuosta ajatuksesta. Koitan täyttää päiväni ja siten viikkoni hyvillä jutuilla ja asioilla, joista saa voimaa. Sitä asennetta haluan viljellä myös blogissanikin, itseäni ja myös toisia varten. On aika inspiroitua ja antaa takaisin.