Talven helppoudet ja vaikeudet

Aika tuntuu kiitävän ja pian tästäkin vuodesta on jo ensimmäinen kuukausi takana.

Oon nauttinut lumesta ja pikkupakkasista, jotka tammikuu meille soi. Hiihtämäänkin pääsin, kuten kuukausi sitten uhosin.

Pimeä aika ei oo kuitenkin vieläkään helppoa ja joskus tuntuu toivottomalta pitää päivärytmiä yllä ja toimia tehokkaasti kuten päivisin pitäisi. Skarppaaminen hyvässä ruuassa, levossa, lukemisen lisäämisessä ennen nukkumaan menoa, siivoamisessa ja tulevan suunnittelussa sopivassa määrin on kuitenkin ollut iso apu "hitaille" päiville.

Ja joka päivä tuntuu olevan valoisampi.

Nämä postauksen kaksi kuvaa ovat parin vuoden takaa. Sinä talvena kuvasin ehkä vähän enemmän ulkona ja sitä haluaisin tehdä niin paljon enemmän myös nyt.

Kuvaamisessa on vain se ongelma, että jos haluaa kuvata henkilökuvia, niin siihen tarvitaan aina vähintään kaksi ihmistä. Täytyy kai alkaa lämmittelemään ystäviä kuvausretkille. Ja itseäni myös - ei sinne pihalle ole aina niin helppoa suunnata kameran kanssa. Tiedän kuitenkin, että se kannattaa aina.

Tekemisestä puheen ollen, tänä viikonloppuna kannattaa katsoa elokuva Me before you. Siis kannattaa ihmeessä katsoa jos ei ole aiemmin nähnyt ja haluaa vuodattaa myötätunnon ja herkistymisen kyyneleitä. Ihana elokuva, vähän ehkä haikea, mutta silti kaunis.

Talvista loppuviikkoa kaikille ja jaksamista arkeen. ❤️