Paljon hyvää tapahtuu

Päivien nautintoina kaunis Saimaa, vesille huutavat pitkämastoiset purret, sadesään vilvoittama hölkkälenkki ja lämpimän kaakkoistuulen kosketus kasvoilla. 

Ilo värikkäistä Linnoituksen valleista ja omaa elämää elävästä järven aallokosta. Perhe ajoi tiellä vastaan, mukava nähdä heitäkin omien kiireiden keskellä. Vaikka ihan vahingossakin. Rakkaista ihmisistä saa voimaa. Olkoon kyseessä tiedostamattomasti annetut tsemppikehut tai tiedostetusti tedyt kannustavat eleet, kuten läpäytys olkaan tai muualle.

Tyytyväisyys levon jälkeisistä rullaavista askeleista kostealla asfaltilla, sekä hyvä mieli punehtuneista poskista. Onni lämpimästä suihkusta ja uudesta Lushin kuorivasta ja kosteuttavasta hierontapalasta. 

Iloinen ystävistä, joita kiinnostaa ja jotka haluavat nähdä. Viestittelykin on kuin tiedostamatonta tsemppaamista ja välittämisen osoittamista.

Innostunut suunnitelmista, joita saa aikaan, kun vain näkee asteen enemmän vaivaa mielikuvituksen käyttämiseen. Ei vaadi paljoa, että ihminen on iloinen.

Ilahtunut parista punaviinilasista loppuviikosta. Kaksitoista ja kuusitoista, samaa laatua molempina päivinä. Ilmankin rypälemehua tulee toimeen, mutta silloin tällöin sen ääreen istahtaminen tuntuu sopivalta ajatukselta. Sen ääressä ajatukset lentävät hyvin. Lasilla on rauhoittava voima, se saa meidät pysähtymään ja rauhoittumaan hetkeksi, kokoontumaan yhteen. Ilman, että se kuitenkaan niin käskee. Sanaton sopimus se on, uskoisin.

Ilahtunut niistä pienistä asioista, joita avoimin silmin saa otettua vastaan. Kun pitää päätä pystyssä ja muistaa olla kiitollinen, paljon hyvää tapahtuu.

Ne täytyy vain huomioida.