uusi alku, puhtaalta pöydältä

Blogilomaa lusittu muutama kuukausi. Oon miettinyt kaikkea muuta kuin kirjoittamista ja johan sitä alkaa olla ikävä. En tiedä, onko kukaan ehtinyt ihmetellä missä oon ollut, mutta ajattelin nyt alkaa kirjoitella viikottain.

Miten kesä sujui?

Kuluneiden kuukausien aikana oon painanut duunia ja myös lopettanut työn teon koruliikkeessä. Puoli vuotta tuossa työpaikassa oli ihanaa - sain tutustua mahtaviin ihmisiin ja kehittää itseäni työntekijänä.

Kesäähän tässä elellään yhä, mutta miusta tuntuu, että loikoilun täyteiset viikot on osaltani jo eletty. Takana on reissu Hollantiin ja Espanjan Fuengirolaan.

Tuli sitä myös telttailtua, mökkeiltyä, asuttua mummolassa ja vanhempien tykönä pitkästä aikaa kahden vuoden itsekseen asumisen jälkeen. Nautin uimisesta ja veneilystä, Sataman kesäisestä tunnelmasta, suppailusta, auringon lämmöstä ja jäätelöstä. 

Kaiken kaikkiaan opettavainen ajanjakso. Oon saanut pohtia myös paljon sitä, mikä meistä tekee onnellisia.

Parisuhteen päättyminen asettaa prioriteetit uusiksi. Elämän tärkein oppi on oppia huolehtimaan ja tekemään itsestä ensin onnellisen. Kukaan tai mikään asia ei ole tavoiteltavissa sen takia, että oletamme sen tuovan itsellemme tietyn tunteen. Ihmiset ja hyvät asiat kerääntyvät ympärille sitä mukaa, kun itsellä on hyvä olla ja elää aidosti, rakkaudella ja ilman olettamuksia.

Ensi syksy on täysin uudenlainen

Tuntuu hassulta päivittää tänne blogiin useamman kuukauden hiljassaelon jälkeen, että muutin Joensuuhun ja aloitan media-alan opinnot. Miun pitäisi siis 4 vuoden päästä olla valmistunut medianomi!

Ensimmäinen vuosi kuluu kämppiksen kanssa asuessa, mikä on itselle ihan vieras asumismuoto. Opiskelijaelämä on varmasti sen verran mukaansa vievää, että kotona tulee todennäköisesti lähinnä levättyä.

Ootan jo innolla kaikkea uutta, mitä tuun oppimaan uusien opiskelijakavereiden kanssa tulevan vuoden aikana. Medianomina miulle aukeaa työmahdollisuuksia erilaisten kanavoiden tuottamiseen. Näistä varmaan lisää, kun opinnot soluttautuvat tiiviksi osaksi arkeani. Eli en varmaan pääse mediatuottamista pakoon täällä blogissakaan, jos ajaudun ns. mediakuplaan.

Toivotaan, että tästä kirjoittelusta kehkeytyisi taas kaunis tapa. Haluaisin vielä vapauttaa kaikki nyörit itselleni asettamistani säännöistä ja näkemyksistä liittyen kirjoitusaiheiden monipuolisuuteen. Miun on vaikea ymmärtää, että tää blogi on ihan miun oma ja saan kirjoittaa tänne eri aiheista, laidasta laitaan. 

Jos pidän sanani, niin innostun kirjoittamaan tänne kuulumispostausten lisäksi proosaa. Sisäinen runotyttöni kaipaa vapautumista. Myös liikunta-, hyvinvointi ja matkailuaiheisia postauksia toivon pääseväni tekemään tulevaisuudessa. Itsestähän tämä kaikki on kiinni.

Pysykää vireillä!