Rokkiviikonloppu - kaksikin päivää riittäisi

Aja kuormitetulla henkilöautolla ja kuuntele kappaileita menneiltä vuosikymmeniltä. Nukahda, ota vastuuta ja anna muille.

Saavu niin ajoissa perille kuin ehdit ja kiitä itseäsi ystävistä, joita olet ympärillesi saanut. Nukahda ja uneksi seuraavasta päivästä, johon olet oikeutettu heräämään.

Äläkä huolehdi, etenkään kun edessä on hyvin suunniteltu ohjelma, johon sisältyy uusia elämyksiä ja pakollisia kommelluksia sivuoireineen.

Kävele Aurajoenrannassa ja kuule puhaltavan tuulen lupaus tulevasta.

Valmistaudu henkisesti väsymykseen, särkevään alaselkään, peltopölystä tukkoiseen festarinenään, ruuhkaisiin bajamaja-alueisiin ja sardiinipurkkimaisiin tungoksiin lava-alueiden välimatkoilla.

Unohda tiukkapipoisuus ja koita lisätä empaattisuutta ja suvaitsevuutta entisestään vielä muutaman asteen.

Säästä hermoja nyt, sillä tiedät, että niitä tarvitaan vielä juhlakansan keskuudessa ja humalanhakuisten ihmisten muodostamissa tungoksissa kilometrien pituisilla pyörämatkoilla.

Mutta ennen kaikkea, nauti.

Musiikista, hyvästä ruuastakin, kauniista seurasta, iloisista ihmisistä ja värjäytyvistä taivaista.

Rakasta ja ikävöi parhaimpien hittien tahtiin, tunne tyytyväisyyttä uusimpien bassojumputusten aikana.

Tiedosta basso, joka hakkaa maan läpi syvälle sisimpääsi, pumpaten yhtä aikaa sydämesi kanssa ja antaen sille lisää voimaa hyppiä ja heiluttaa käsiä vielä vähän myöhempään. Levätä ehtii vielä myöhemminkin.

Varastoon jäi vielä muutamia pokkariräpsyjä, jotka haluan tuoda täällä julki vielä myöhemmin. Pysy kuulolla ja nauti missä ikinä menetkin.