Seiniäni somistaa

Kärsin vähän tyhjän seinän pelosta. Olen kuitenkin tykästynyt yksinkertaiseen sisustukseen, ja haluankin karsia tavaroitani aina niin vähään kuin suinkin viitsin. Saan tilasta mielenrauhaa.

Tässä "väliaikaisasunnossa" kaikki somistus tulee tehtyä vähän kieli poskella - rennosti, turhaa nipottamatta ja oman mielikuvituksen ja hetken mielijohteiden johdattelemana. Tulevaisuudessa ja mahdollisuuksien salliessa haluan kuitenkin panostaa kodin sisustukseen suurella sydämellä sekä laadulla.

Nykyisen asuntoni seiniä en pysty jättämään rauhaan. Ne näyttävät niin tyhjiltä ja kalskeilta ilman mitään koristetta. Siksi kiinnittelenkin seiniini aika ajoin jotain inspiroivaa tai silmiini kaunista. Tämä on alati etenevä prosessi, jossa saan käyttää luovutta ja paljon sinitarraa sekä teippiä.

Joskus tuntuu, että seinäjulisteet ja vastaavanlaiset koristukset kuuluisivat teiniaikojen huoneisiin. Mutta toisin olen käytökselläni todistanut, ellei minua sitten lasketa yhä 20-vuotiaaksi teiniksi. 😁

Nämä ovat viimeisin lisäys asuntoni seinään. Lähiaikoina kuvien nurkissa kummittelevat teipit on kuitenkin vaihdettava sinitarroihin, jotta ne eivät osuisi silmään niin pistävästi.

Tällainen kuvien kiinnittäminen seiniin on varmaan tulos siitä, että olen liian laiska ja arka poratakseni betoniseiniini nauloja taulujen ripustamista varten.

Taulujahan minä rakastaisin.

Joskus kun asun omistusasunnossa ja kun tiedän, että seinään porattava ruuvi on paikoillaan pysyäkseen, niin aion vaihtaa kevyet piirrokset vähän isompiin tauluihin.

Tällä hetkellä tilanne vain on toisenlainen ja nyt mennään näillä ehkä joidenkin mielestä "lapsellisilla" seinään teipatuilla taideteoksilla. Näistä tulee kuitenkin itselleni hyvä mieli, vaikka oikeat taulut loisivatkin kaipaamaani kodikkuutta vielä julisteitakin enemmän.

Fiilispohjalla, fiilispohjalla...

Mitä teidän talonne seiniltä löytyy?  Oletan, että harva kiinnittää seiniin enää mitään sinitarralla. 😄