Kiva-keskiviikko ja syksyiset kuvat

Katsokaa noita kuvien puita, miten paljaita ne ovat! Sieltä se talvi tulee... Ihan kuin tätä ei olisi kuullut viikon aikana jo tarpeeksi, hah. 

Tää aika on tunnelmallista ja kaunista. Kaikki vuodenajat ovat kylläkin ihania, mutta syksyssä on jotakin persuksille potkaisevan innostavaa. Kaikki värit, kirpeä ilma. Kylmyys pitää ainakin minut vähän enemmän skarppina. Vaikkakin se saa myös valittamaan enemmän.

Kiva-keskiviikkoon kuului perus arkijuttujen lisäksi rauhallinen kävely Lappeenrannan kaduilla ja hiljentävä puoli seitsemän pilates.

Erityisen kivoja päiviä saa myös, kun tekee tietoisesti jotakin itsensä vuoksi. Vaikka tälle kivalle keskiviikolle syyksi olisi riittänyt ihan illan viettotapakin, niin siitä teki entistä paremman puhelu, joka vauhditti tulevaisuudenhaaveitani roimasti. Olo on ehkä vähän selkeämpi ja päämääräisempi sen suhteen mitä haluaisin tehdä isona. 

Muutos tuntuu hyvältä. Myönnän olevani luonne, joka ei tavallisesti kestä aloillaan kovin pitkään. Jospa siitä piirteestä tulisi jo alkaa irroittautumaan, niin saisi tämä elämä kaipaamaansa vakiintuneisuutta... Tai oikeastaan, antaa olla. Muutoshan pitää pään virkeänä ja motivaation kohdallaan. Jos ei koe uutta niin eläisimme kuin yksin hämärtävässä yössä - vähän kadoksissa ja ihmeissään.

Koitetaan nautitaan kaikesta uudesta, jota saamme kokea?

Rauhaisaa päivää <3