Superihminen

Joskus teot merkitsevät enemmän kuin sanat ja sisäinen kauneus on tärkeämpää kuin ulkoinen. Juuri tällaiset seikat tekevät ihmisistä supereita

Jäin itse pohtimaan, mikä tekee miusta ainutlaatuisen ja mahtavan. Negatiivisille asioille en tässä postauksessa anna tilaa, sillä niiden sanoma ei tue kirjoitukseni tavoitetta. 

Ikävät seikat on hyvä jättää omaan arvoonsa. Niitä voi myös kehittää, sillä jokaisesta meistä löytyy varmasti puutteita ja epäkohtien korjaaminen on aina mahdollista. On kuitenkin parempi keskittyä niihin asioihin, joilla on merkitystä ja jotka tekevät hyvää.

Listasin alle muutaman seikan, jotka tekevät miusta mahtavan ja haastan siutkin miettimään, mitkä asiat saavat siun parhaat puolet esiin.

  • Oon super, koska en pelkää katsoa ihmisiä silmiin. Miusta on mukavaa luoda yhteyksiä ja katsekontakti on siinä loistava keino. Silmien pilke kertoo enemmän kuin sanat.
  • Oon super, koska miulla on omia mielipiteitä ja ajatuksia, enkä aina kulje muiden pillien mukaan. Osaan sanoa vastaan, tarpeen vaatiessa ehdottaa uutta sekä ottaa vastaan ja kyseenalaistaa aiheellista kritiikkiä. En ole enää niin johdateltavissa, mitä nuorempana ja se tekeekin miusta vahvemman. Tiedän jo myös vähän enemmän, mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Tai tiedän ainakin sen, mitä en halua. Ajatukset ja näkökulmat kunniaan!
  • Oon super, koska osaan rakastaa. Rakastan liplattavaa vettä, hiirenkorvilla olevia koivun oksia, eläimiä, ihmisiä, hyviä makuja, puhdasta oloa, hikipisaroita silmissä, kiiltäviä esineitä, lämpimiä sävyjä, kukkia, hyvin istuvia vaatteita, mukavia kenkiä, auringon lämpöä, kauniita asioita ja mitä vielä! Rakastaessani haluan antaa tunteelle vallan ja näyttää sen myös ulospäin.
  • Oon super, koska otan itselleni tärkeät asiat tosissani. En halua tuottaa pettymystä ja se mitä tehdään, tehdään kunnialla. Hyväksyn epäonnistumiset osana arkea ja tiedän niiden opettavan miulle uutta. Oon rehellinen ja luotettava ja siksi uskon myös itseeni (tää lause ei sitten esiinny miun CV:ssä vaikka siltä kuulostaa).

Monissa ihmisissä on samoja piirteitä kuin itsessäni. Jotkut ihmiset ovat eri tavalla superimpia, mutta jokainen meistä on ainutlaatuinen. Meidän täytyy uskoa itse itseemme ja asettaa standardimme korkealle, jotta voimme nauttia omasta seurastamme eniten.

Mikä tekee siusta superin?

Ja lopuksi, supersunnuntaita sinne 😉