Fresh niinku Sushi

 Syksy on muutosten aikaa. Ei kyllä joka vuosi. 

Tänä vuonna asiat jatkuivat samalla radalla kesästä syksyyn. En edes tiedä, olisinko kaivannut suuria muutoksia elämääni. Ehkä kyllä vähän... Kaikki on tosin hyvin, jos ottaa huomioon, kuinka paljon pahemmin asiat voivat olla. Minusta on tullut yleisluontoisemmin tyytyväinen elämään. Siinä kenties muutosta kerrakseen tähän syksyyn.

Suosittelen teitä lukemaan kirjan Onnellinen nyt (Titti Holmer). Siinä oli hyviä ajatuksia elämästä ja siitä, kuinka me ihmisinä sen koemme. Kaikki alkaa kokemuksesta ja se mihin suuntaamme huomiomme on oleellista mielemme hyvinvoinnin kannalta. On siis hyvä taito katsella maailmaa vaaleanpunertavien lasien lävitse, ja huomata kuinka esimerkiksi aurinko pilkahtaa pilven reunan takaa harmaana syyspäivänä tai miten muutamilla maasta löytyvillä vaahteranlehdillä on niin unohtumattoman kaunis ja kirkas punainen sävy. 

Minusta tuntuu, että tämä syksy toikin mukanaan pieniä ihan oikeita muutoksia, vaikka olenkin itse fyysisesti pysynyt aloillani. Ja sen huomaaminen tuntuu ihanalta.

Pläjäytän vielä muutaman sushikuvan tähän tiistaipäivään. Voi kun kelpaisi! Täytynee suunnitella vähän ruokailtamia kavereiden päänmenoksi vielä tämän vuoden puolella...

Nämä kuvat on myös ikuistettu kameralla, joka on parhaillaan jo uusissa käsissä. Voi olla, että minun tulee rakasta 70D:tä vähän ikävä, mutta onneksi uusi kamerakaveri on jo matkalla luokseni. Toivotaan, että ei tule pettymystä ja saisin pienemmän härpäkkeen kanssa enemmän inspiraatiota ja mahdollisuuksia kuvata enemmän.

Pus,

Kerttuli