Terveempää tukkaa kelpaa kammata!

Jokainen tietää sen viimeisen pisteen, kun on päästävä tekemään muutoksia. Minulla tämä tuli vastaan hiusten kanssa. Nyt on uutta kutria ja freesimpi olo!

Hiukseni ovat kohdanneet raakaa käsittelyä kuluneiden vuosien aikana. Pituuksista voi löytää jälkiä kahdesta permantentista, muutamista vaalennuksista, hennapohjaisita kasviväreistä, hiusten tummennuksista ja sen sävyttämisestä. Viime keväänä otin kampaajani kanssa missioksi päästä eroon noista viimeisimmistä senteistä, joissa rasitus näkyy eniten. Aiemmilla leikkauskerroilla napsittiin vähän. Nyt napsittiin vielä vähän lisää, ja tuloksena oli todella lyhkäinen polkkatukka. Takaa lyhyempi ja edestä vähän pidempi. Jes! Ihan kivaa vaihtelua.

Hiukset ennen.

Huonokuntoisimmat suortuvat jäivät suurimmilta osin kampaamon lattialaatoille. Ainoastaan etuhiuksistani voi yhä nähdä koko pehkoa varistelleen kemikaalikylvyn. Kuulemma seuraavalla leikkauskerralla näistäkin suortuvista saatetaan jo päästä eroon.

Hiukset tuntuvat todellakin paljon terveemmiltä. Olin jo niin tottunut vähän hamppuisen karkeaan, vallattomaan ja suoraan sanoen huonokuntoiseen moppitukkaani, että tämä muutos tuntuu kummallisen isolta. Nyt ostoslistalle on laitettava hyvä suoristusrauta, jotta jaksaisin huolehtia myös siitä, että tämä lyhyempi kuontalo näyttää joka päivä siltä kuin haluan. Suoristusraudan kaveriksi on myös kai pakko hankkia joku ihana kiiltoa antava lämpösuojasuihke.

Miun hiustenhoitomotivaatio on korkeammalla kuin koskaan ennen! Kai se vaihtelu tekee hyvää - on kiva kiinnittää hiuksien ulkonäköön vähän enemmän huomiota ja samalla huomata, kuinka paljon kivasti laitettu tukka vaikuttaa omaan päivään ja positiiviseen fiilikseen elämästä ja itsestä. Terveemmät latvat laittaa janoamaan lisää.

Kivaa päivää vielä sinnekin :)