Välipäivien viettoa - mikä on todellisuutta?

Loppuvuoden juhlien välipäivinä haluan työkokeilun lisäksi nauttia siitä tunteesta, että tekemistä on tiedossa. Keväästä on varmasti tulossa paljon rauhaisampi, kuin tästä loppuvuoden hulina-ajasta.

Olen kylläkin joulukuun aikana todennut pitäväni touhuilusta ja kivojen asioiden jatkuvasta tulvasta. Väsymyskään ei oikeastaan iske, kun tekee ja odottaa sellaisia kivoja juttuja, joista tulee itselle hyvä mieli ja joissa tuntee onnistuimisia tai muita hyviä tunteita.

Opiskelevilla kavereilla alkavan vuoden kevätlukukausi tulee olemaan varmasti triplaten vauhdikkaampi mitä itselläni. Onkin hassua ajatella miten jokainen on päätynyt työnteon sekä sattumusten kautta vallitsevaan nykyhetkeen. Kaikilla myötä- ja vastoinkäymisillä on merkityksensä ja kaikenlaisia hetkiä on hyvä arvostaa kokonaisuudessaan.

Tässä hetkessä on juuri hyvä ja toivonkin, että muistan sen aina. Joku sanoi viisaasti, että mennyt on historiaa, tuleva on tullakseen ja tämä hetki on ainoa, jossa olemme. Koska aika liikkuu eteen päin, niin myös tämä kyseinen hetki siirtyy ajallaan taaksemme. Se mitä juuri nyt sallimme itsemme tuntea, vaikuttaa paljonkin siihen, millä ja miten täytämme elämämme. Se, mitä ajattelen ja tunnen juuri nyt on todellisuutta, joka muokkaa käsitystä itsestäni, kyvyistäni ja kaikesta minua ympäröivästä. 

Toivon, että muistaisin tämän useammin kuin silloin tällöin.

Vanhat, mutta oi, niin kestävät tossukat. Saatu joskus vuonna 2012 joululahjaksi.

Uusi vuosi lähestyy ja toivon siitä rauhallista, voimaannuttavaa ja muutoksellista. Uuden vuoden aatto menee ystäväporukalla ja aaton aatto pyhittyy pizzan leipomiselle ja leffan katselulle poikkiksen kanssa.

On hauskaa juhlia kavereiden kanssa pitkästä aikaa niin, että melkein koko porukka on paikalla. Harvinaista herkkua, toivottavasti ilta ei menisi liian nopeasti ohi. Lautapelien parissa aika varmaan menee lentäen, mutta eiköhän iltaan mahdu monta monenlaista hetkeä, kun tiedetään mikä porukka on vauhdissa. 

Ylemmässä kuvassa jouluaaton lahjoja. Kaikki mitä joulupukki toi, sai minut hyvällä tavalla yllättyneeksi. Koko joulun paras paketti oli Lush-kaupan tilaus, jossa oli kasvojenhoitotuotteiden lisäksi ihanaa hiusten hoitoainetta ja laventelin tuoksuista vartalorasvaa.

Olen niin ihastunut Lush-brändiin, että sanoinkin haluavani sinne töihin, jos sellainen mahdollisuus joskus tulisi. Näinköhän ikinä käy, mutta ne tuotteet ovat sellaisia hyvän olon tuotteita, joista en halua ikinä luopua.

Löpinää löpinän perään, eiköhän käännetä katseet jo viikonloppuun ja listata kauppaa varten kaikki ruuat ja juomat, jotka tulee olla mukana rientoihin lähtiessä. Raketteja ja tähtisädetikkuja unohtamatta.

🎆