Vapaailtana vegepizzaa ja hyvää leffaa

Näistä kuvista ja tästä hetkestä on jo tovi, mutta tulen kuitenkin todella ilahtuneeksi näitä iltamia muistellessani.

Jos on vapaata, niin on hyvä laittaa aika tuntumaan siltä. Silloin tällöin jalkojen nostaminen vartalotasolle, huokaileminen, kuolettavan hyvän vegepizzan tilaaminen ja syöminen ja esimerkiksi leffaelämyksillä itsensä ja kaverin hemmotteleminen tekee vaan tosi hyvää.

En voi antaa kuin peukkua lihattomille pitsoille, joista saa satunnaisesti roskaruokakiintiönsä täyteen kuitenkaan jumittamatta masua sen kamalammin. Ja vaikka pitsojen tilaaminen on vaihtelun vuoksi mukavaa, niin täytyy kyllä myöntää, että niiden tekeminen itse on sitä parasta antia. Täytyykin varmaan joku kaunis päivä laittaa taikinat tulille ja ostoslistaan perussettien lisäksi tomaattikastikkeen tarvikkeet ja lemppari pizzatäytteet...

Elokuvat, tänä päivänä niihinkin pääsee käsiksi helpommin kuin ikinä ennen. Leffojen katselu kotisohvalta on parasta, mutta ihanaa vaihtelua tuo elokuvateatterin muhkeat ja suoranojaiset istuimet, jykevät ääniraidat sekä näyttö, jota täytyy katsoa kahdella silmäyksellä nähdäkseen kaiken.

Elämyksiä voi havitella uskaltamalla erilaisten elokuvagenrejen näytöksiin. Jos on tottunut katselemaan action elokuvia, scifiä tai kevytkenkäisiä amerikan leffoja, niin voi olla silmiä avartavaa antaa mahdollisuus romantiikalle, draamalle ja kotimaisille filmeille. Omasta mielestä sillä voi olla hyvinkin elävöittävä vaikutus. :)

Eikun nauttimaan tästä vapaaillasta ja suunnittelemaan seuraavia ihania hemmotteluhetkiä. Tällaisen löhöilypuheen jälkeen tulee kyllä myös himo päästä salille uusien treenisuunnitelmien muodossa. Kaikkea tasapainoisesti, eikö! 

Pus,

Kerttuli