Voi-salviapasta

Voi-salviapasta, perinteinen italialainen ruoka jonka valmistamisessa ei kauan nokka tuhise. Tämän valmistamiseen menee noin vartti ja maku on mitä mainioin. Eli niihin hetkiin kun aikaa on vähän, mutta jotain hyvää pitäisi saada. Tai vaikkapa viikonlopun illalliseksi hyvän punaviinilasillisen kera.

Helpoista helpoin ja kuten  alla olevassa kuvassakin todetaan, niin en kestä miten ihanaa!

Italia <3

VOI-SALVIAPASTA ( neljälle)

500 g spagettia

50 g voita

puolikas nippu tuoretta salviaa

1 sitruunan mehu

1 sitruunan raastettu kuori

parmesaania

Laita pastavesi kiehumaan ja keitä spagetti kypsäksi. Keitä hyvin suolatussa vedessä, jolloin Sinun ei tarvitse maustaa itse kastiketta juurikaan.

Sillä aikaa kun pasta kypsyy, valmista kastike. Sulata voi pannulla, lisää salvianlehdet ja sitruunan raastettu kuori. Anna poreilla hetken aikaa. Lisää sitruunamehu ja noin desi pastan keitinvettä. Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin. Lisää päälle parmesaani ja tarjoa heti.