Aluspukeutumisen kauneutta (sisältää alennuskoodin)

Milloin viimeksi ostit uudet rintaliivit? Tutkimusten mukaan me suomalaiset ostamme alusvaatteita aika harvakseltaan ja silloinkin monesti väärää kokoa. Nyt on hyvä hetki korjata tilanne, esittelen teille ihastuttavan kotkalaisen liikkeen, jossa saat hyvää ja asiantuntevaa palvelua ja pääset ihailemaan toinen toistaan kauniimpia alusvaatteita. On myymälässä muutakin ihanaa, lähdetään kurkistamaan.

Olin viime viikolla LUNA Lingerie -liikkeessä kutsuilla. Pääsette nyt minun mukana sen illan tunnelmiin ja samalla esittelen teille liikkeen ihanuuksia. Meitä oli koolla kymmenkunta naista, naurua ja hyvää fiilistä riitti.

LUNA Lingerien yrittäjä Angelina Zoric.

Myymälä on täynnä ihanaa aluspukeutumista ja palvelu on ystävällistä. Voin kertoa, että hintataso on monenlaiselle kukkarolle sopiva, joten voit huoletta mennä ostoksille - et tule pettymään. Valikoima on hyvin kaunis, ei mitään markettitavaraa, vaan oikeasti laadukasta, istuvaa ja hyvännäköistä. Laitan lisää kuvia, voitte todeta saman itse.

Shoppailua.

Rintaliiveissä on ihastuttavia yksityiskohtia. Sormeni niin syyhysivät päästä niitä valokuvaamaan, joten tässä muutama otos:

On siellä muutakin, kuin pelkkiä alusvaatteita. Monen ostoskassiin päätyi ihana, hierova saippuasieni. Tuoksuvalikoimaa on moneen makuun. Niin ja sen kerrottiin auttavan myös taistelussa sellusiittia vastaan. Pitihän se minunkin tuollainen sieni ostaa, tietenkin vaaleanpunaisena.

Hierova vaahtosieni.
Tuoksuttelua.

Hierontakynttilöitä, kasvonaamioita, sokerikuorintaa... Mitä ihanampia tapoja hemmotella itseä tai läheistä.

Korujakin löytyy valikoimasta:

Sekä jotain hyvin erikoista. Tiedätkö mikä alla olevassa kuvassa on?

Korvaläppä??!

Ei ole korvaläppä kyseessä. Nämä on alushousut! Ei näy sivusaumat avonaisessa tai hyvin vartalonmyötäisessä asussa. En ole ennen nähnyt vastaavaa. En sovittanut. Porukalla taivastelimme, jotta kaikkea ne keksivätkin...

Näin joulun ollessa jo ovella, on ajankohtaista miettiä joululahjoja. LUNA Lingerie on pelastus moneen lahjapulmaan. Ja jos haluat ottaa varman päälle, on lahjakortti täydellinen vaihtoehto.

Liikkeen löydät Kotkasta osoitteesta Keskuskatu 13. Avoinna arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14. Puhelinnumero liikkeeseen on 044 988 1696.

Kaksien rintaliivien ostajalle alushousut kaupan päälle.
Tässä erään ihastuttavan naisen ostokset.

Haluatteko nähdä mitä minun ostoskassiin päätyi?

Hierova vaahtosieni sekä yöasu, joka on materiaaliltaan miellyttävän joustavaa ja pehmeää.

Mainitsemalla liikkeessä Katalogi -blogista, saat rintaliiveistä -15% alennusta! Tämä etu on voimassa jouluun asti. Kannattaa hyödyntää!

Katariina <3