Bloggers' Inspiration Day 2017 - ikimuistoisia hetkiä ja mukavaa tunnelmaa

Sain kutsun Bloggers' Inspiration Day -tapahtumaan Helsinkiin Suvilahden Kattilahalliin. Tapahtuman ideana oli antaa bloggaajille, tubettajille ja muille somen ammattilaisille inspiraatiota ja mahdollisuus tavata kollegoja sekä yhteistyökumppaneita eri toimialoilta.

Starboxilta myös Emmaria-blogin Emma oli kutsuttu tapahtumaan ja niin teimme treffit kohteeseen tarkoituksena kierrellä yhdessä. Ihan ongelmitta ei lähtöni sujunut, nimittäin edellisenä päivänä alkanut flunssa muistutti aamulla olemassaolostaan kipeällä kurkulla. Onneksi ei ollut kuumetta kuitenkaan, eikä muitakaan pahempia oireita. Olin päättänyt, että minähän lähden vaikka pää kainalossa... Eikä varmaan tarvitse edes mainita, että matkan aikana satoi räntää ja rakeita - kuten aina, kun minulla on jotain mukavaa tiedossa.

Sisälle Kattilahalliin pääsi nimilistan kautta ja rintaan sai blogin nimellä varustetun nimineulan.

Tervetulomaljat.
Huulipunalla merkitty skumppalasi.

Kattilahalli oli yllättävän pieni sisältä. Teimme Emman kanssa aluksi katselukierroksen ympäri nähdäksemme mitä on tarjolla ja sen jälkeen paneuduimme asiaan tarkemmalla silmällä. Ensimmäiseksi laadimme unelmakartat - asia, joka on ollut mielessä jo monta kertaa, mutta aina jäänyt ja jäänyt...

Askartelijat.
Valmis!

Vero Modan ja Vilan yhteisellä pisteellä oli kovasti ruuhkaa. Siellä sai tutustua kesän uutuusmallistoon, joka on pikkuhiljaa kauppoihin tulossa. Vaatteista sai stailata kokonaisuuksia ja puoli tuntia jonotettuamme mekin niihin käsiksi pääsimme.

Vilan mallistoa.
Stailausta.
Vasemmalla minun ja oikealla Emman asukokonaisuudet.
Glitternistiltä kimalletta poskipäihin.
No nyt on pilkettä silmissä molemmilla naisilla!

Eri pisteillä tuli kierreltyä reilut kolme tuntia ja täytyy todeta, että tuossa ajassa seitinohuen päiväkännin todennäköisyys olisi ollut iso, jos kaikkea tarjolla ollutta olisi juonut enemmissä määrin. Siksi tyydyimme maistelemaan vähän pienempiä annoksia. Oli roseskumppaa ja tavallista lajia, puna- ja valkoviiniä, drinkkejä sekä siideriä... Huh huh.

Oli siellä Kattilahallissa minulle entuudestaan tuttu kasvokin: In the middle -blogin Niina. Niina on kotkalainen bloggaaja ja varmasti monelle muullekin tuttu. Niinan elämänmakuiseen ja täydellä sydämellä kirjoitettuun blogiin pääset tutustumaan tästä linkistä.

Yhteiskuva In the middle -blogin Niinan kanssa.

Laitan seuraavaksi teille kuvia tapahtumasta. Ja tosiaan älkää antako juomien hämätä...

Onpa päheät lasinaluset! Minä haluaisin ottaa kesällä samanlaisia kuvia. Puuttuu vaan vapaaehtoiset miehet pellolle kirmaamaan - anyone???!
No oli siellä ruokaakin...
Virallinen bloggaajapotretti - In the middle, Emmaria ja Katalogi. Kuva: valokuvaaja Henri Ilanen.

Tällainen päivä tuli kyllä niin tarpeeseen. Piristystä, inspiraatiota ja hyvää seuraa - kiitos Emma. Ja Niina - oli mukava tavata. Tyhjin käsin emme kotiin lähteneet, vaan olimme kantamuksiemme kanssa melkoisia kassi-Almoja. Haluatteko nähdä mitä sain mukaani?

Siideriä.
Herkkusieniä ja pian kauppoihin tuleva Baby mix -salaattiuutuus.
Health Lab -vitamiinivettä.
Vero Modan kynsilakkaa ja bombertakki.

Tuosta bombertakista otettiin asukuvat vähän erilaisemmassa ympäristössä - firman hallilla.

Tämä takki löytyy Vero Modan mallistosta: än yy tee NYT.

Tapahtuman jälkeen minulla oli treffit keskustassa. Kävin ostamassa itselleni jotain aivan ihanan punaista, sekä myös Stockmannilla, josta jotain tarttui mukaani... Nämä esittelen teille myöhemmin.

Katariina <3