Ei mikään turha paikka: Players Sports Bar, Kotka

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta sporttibaari? Arvasin, unohda se! Älä anna nimen hämätä. Ei tarvitse pitää urheilusta mennäkseen urheilubaariin, eikä tarvitse olla edes innokas penkkiurheilija. Nimittäin minä en ole kumpaakaan noista ja silti menin. Ja tiedättekös mitä - meinaan mennä toistekin. Lähde kanssani kierrokselle baariin, kerron mistä on kysymys.

Players Sports Bar sijaitsee Kotkansaarella osoitteessa Keskuskatu 11, on ollut siinä jo kolme vuotta, joten oli korkea aikakin käydä paikan päällä katsomassa mistä on kyse. Heti eteisessä on vastassa urheiluhenkistä tavaraa. Tai no, ei se mitään urheiluhenkistä ole vaan ihan sitä itseään eli miestavaraa. Silmänkantamattomiin pelipaitoja, urheiluvarusteita vitriinissä ja seinillä - kaikki omaa tarinaa kertomassa. Tämä juuri luo paikalle sen persoonallisen ilmeen ja mikä hienointa: kymenlaaksolaiset urheiluseurat on esillä ihan omassa nurkkauksessaan.

Antiurheilija bongasi katossa nimmarilla varustetun Teemu Selänteen pelipaidan.
Paitojen paljoutta.

Ei olisi sporttibaari nimensä veroinen, jos sieltä ei löytyisi jättimäisiä ruutuja joka puolelta. Paikkoja otteluiden katsomiseen isolla porukalla - tai voi sinne mennä ihan yksinkin. Voin hyvin kuvitella yksinäisen miehen tai naisen tulevan baariin katsomaan lätkämatsia. Siinä huutaa tutut ja tuntemattomat yhdessä käyden läpi  kaikki tunneskaalat epätoivon hetkistä räjähtävään maaliriemuun. Silloin ei suomalainen ole yksin, kansallisuustunne yhdistää. Saati se, jos siihen pisteeseen päästään, että Maamme-laulua yhdessä lauletaan. Pelkkä ajatus nostaa positiiviset fiilikset pintaan.

Yksi lukuisista telkkareista.

Iso televisio löytyy useasta baarista, mutta monessako on kisakatsomo? Nimittäin täältä sekin löytyy. Miettikää: 26-paikkainen ehta katsomo ja iso jättiscreeni!! Ihan mieletöntä! Mainittakoon vielä, että noita televisioita ja jättiscreeniä ei ole sitten rakennettu näyttämään pelkästään urheilua. Kyllä sieltä näytetään myös euroviisuja, X Factoria ja kaikkea muutakin.

Jättiscreeni.
Katsomon tunnelmaa.

Kuten alussa kerroin, kyseessä ei tosiaankaan ole pelkkä sporttibaari. Players Sports Bar venyy niin monipuoliseen tarjontaan, että ihan läheltä ei vastaavaa löydy. Playersin toiminta perustuu juuri tuohon monipuolisuuteen, haluun tarjota asiakkaalle kokonaisvaltainen elämys. Kun menet sinne, saat taatusti muutakin kuin pelkän kaljatuopin. Esimerkkinä tästä 15.4. tulossa oleva Elvis-ilta, jota ei toteuteta pelkästään soittamalla Elviksen musiikkia, vaan koko paikka palaa Elviksen aikakaudelle. Alkuillasta karaokea, myöhemmin trubaduuri ja lopuksi bändi tunteella tulkitsemassa. Keittiö loihtii kuninkaalliset safkat ja juomat Gracelandin tyyliin ja myyntipisteestä voit ostaa Elvis-tuotteita. Laita tukka tötterölle, lantio notkeaksi ja mene paikalle. Tiedät mistä seuraavana maanantaina työpaikalla puhutaan.

Voit muokata iltasi juuri sellaiseksi, kuin sinä haluat. Kerää porukka kokoon ja suunnitelkaa yhdessä Playersin henkilökunnan kanssa illastanne ikimuistoinen. Mahdollisuuksia on paljon ja he mielellään vastaavat toiveisiinne. Näytän teille mitä kaikkea tiloista löytyy:

Ainekset ihanaan iltaan.

Keittiö

Laadukas ravintola runsaine ruokineen ja juomineen. Tarjolla on mm. burgereita, pizzaa ja salaatteja. Näitä voit nauttia kodikkaasti televisiota katsellen tai istua seurueen kanssa omassa rauhassa loosissa, ihan miten haluat. Kisakatsomoon saat myös tuoreet popparit.

Ai että!!!!
Syötävän suloinen miniburgeri.
Popparit.
Virolahtelaispanimon oluet on hyvin edustettuna.

Esiintymislava

Lava ei ole koolla pilattu, joten lämmin ja tiivis tunnelma on taattu. Tällä lavalla esiintyvät bändit ja karaokelaulajat. Itse olin katsomassa Stand up -klubi Naurusaarta. Voi pojat että oli hauskaa! Naurusaarelle on jatkoa luvassa, joten kannattaa seurata tulevia tapahtumia. Lavan edessä on oma pieni katsomonsa, josta saa istuimet pois silloin, kun laitetaan bileet pystyyn.

Pieni, mutta toimiva esiintymislava.

Keilarata

Pääset keilaamaan kuusirataiselle keilaradalle, jonka voit varata käyttöösi ravintolan aukioloaikoina. Eikä kyseessä ole mikään perussetti, vaan tyylikkäästi valaistu, nykyaikainen rata. Radan vieressä on pöydät, joista voit varata paikan ja istahtaa kostuttamaan kurkkua omaa vuoroa odotellessa. Itse mietin, että miten onnistuu keilaaminen korkkareilla, mutta se ei ollutkaan ongelma - sieltä saa kengät lainaksi. Kovin vasemmalle viettävä se rata on, mutta taisi tässä tapauksessa olla vika ihan siinä pallon heittäjässä. Vai miksi sitä liikuttelua nyt ikinä sanotaankaan... Sain minä kuitenkin yhden melkein täyskaadon tehtyä, vain kolme keilaa jäi pystyyn. Wuhuu, hyvä minä!

Allekirjoittaneen tyylinäyte. Tässä ei kaatoja syntynyt...
Tiukka keskittyminen. Starbox somettaa taustalla.
Keilakenkä - se toisenlainen baarikiidätin.

 Saunaosasto

Saunaosasto ja sen yhteydessä oleva neuvotteluhuone ovat niin isot, että sinne mahtuu vaikka kokonainen joukkue. Ihastuin sauna- ja suihkutilojen värimaailmaan: harmaata ja mustaa, niin tyylikästä. Saunassa on ikkuna, mutta sieltä ei näe ulos vaan suoraan keilaradalle. Huikeaa! Arvaatteko mitä muuta siellä saunassa on? No tietenkin telkkari...

Näkymä saunan ikkunasta.
Sukset ristissä pukuhuoneen seinällä. Huomatkaa seinän kaunis väri.

Veikkauksen Pelimaailma

Siinä niitä on pelikoneita rivissä jos jonkinlaista ja on myös Black Jack -pöytä pelinhoitajineen. Kolikkopeleissä minä olen ihan onneton, eikä korttipelitaidoillakaan kehuskelemaan pääse - minä olen se, jolle säännöt saa kerrata joka kerta uudelleen ja uudelleen. Kauas on tultu niistä ajoista, kun ainoa viihdyke oli pajatso savuisessa kuppilan nurkassa.

Black Jack -pöytä.

Pelihuone

Luulin jo nähneeni kaiken, mutta sitten löytyi vielä pelihuone. Oma huoneensa erilaisille peleille: autopeliä, ammuntaa, koripallon heittoa, nyrkkivoiman testausta, biljardipöytä sekä erikoisuutena shuffleboard eli pöytäcurling.

Ammuntaa.
Rallipelejä.
Korista.
Biljardia.
Poseerausta.

Kuten huomaatte, vaihtoehtoja löytyy niin illanviettoon kuin perheen kanssa ruokailuun. Tilat ja aktiviteetit mukautuvat asiakkaan tarpeisiin. Voit tulla naisporukalla viettämään tyttöjen iltaa tai hetkeksi hengähtämään hyvää fiilistä huokuvaan paikkaan kahvikupin tai skumppalasin ääreen. Eikä epäilystäkään siitä etteikö täällä miehet viihtyisi. Players ei ole ollenkaan hullumpi vaihtoehto juhlapaikaksi syntymäpäiville tai työporukan virkistyspäivälle. Nimittäin muisteltavaa siitä riittää pitkäksi aikaa.

Koska kuvattavaa oli niin paljon, niin laitan teille vielä tähän loppuun tunnelmakuvia Playersista:

Voi mitkä valaisimet!
Golfaajan ja bloggaajan bägit.
Tupa täynnä.
Valokuvaukselliset herrasmiehet.

Aukioloajat:
Maanantaisin suljettu
Tiistaista torstaihin 16.00-0.00
Perjantaisin 14.00-02.00
Lauantaisin 13.00-03.00
Sunnuntaisin 13.00-23.00

Yhteydenotot:
010 763 5940

Tämä on paikka, joka sinun täytyy itse nähdä ja kokea. Suosittelen!

Katariina <3