Ensikertalaisena Tallinnassa, osa 2 - OSTOKSET

No niin, tässä se tulee - lupaamani postaus ostoksista.

Kyseessä siis reissumme Tallinnaan, josta on jo hyvä tovi vierähtänyt. Niille, jotka eivät mainittua postausta ole lukeneet, niin kerron, että kävimme koko perheen kanssa Tallinnassa ihka ensimmäistä kertaa. Aiemmassa postauksessa, jonka voit lukea tästä, käsittelin laivamatkaa ja erityisesti Tallinnaa. Lupasin tehdä ostoksista erillisen postauksen.

Tallinnasta ei mukaan tarttunut muuta kuin hyviä muistoja ja kauniita valokuvia. Ostokset tein laivalta. Matkasimme Tallink Siljan Baltic Queenilla.

On tässä kuulkaas ollut kärvistelemistä kaikki nämä viikot, nimittäin tuliaisviinit on edelleen korkkaamatta ja suklaatkin syömättä. Piti odottaa, että ehdin kuvata ne ensin... Nyt asiaan, jottei viinit happane ja suklaat sula liiasta odottelusta.

Näin maltilliset makeisostokset! Siis suklaata vain YKSI levy.
Kolme pulloa punaviiniä. Valitsin ihan sattumanvaraisesti, miettien mikä voisi olla hyvää. Mainittakoon kuitenkin, että tuo keskimmäinen on valittu täysin nimensä perusteella...

Ja ei reissua ilman kosmetiikkaostoksia. Mukava myyjä oli avustamassa valinnoissa.

Hajuvettä ja huulipunaa.

Pitkällisen tuoksuttelun ja testailun jälkeen uudeksi tuoksuksi valikoitui Giorgio Armanin Sun di Gioia. Tuotetta kuvaillaan näin: "Sun di Gioia on kuin valonsäde, jonka pehmeään makeuteen kietoutuu freesian ja iiriksen lämpöä." Just niin kuin minä!! :D

Kuvassa näkyvän Lancomen huulipunan olen jo esitellyt omassa postauksessaan. Sen pääset lukemaan tästä.

Lancomen Auda[city] in Paris -meikkipalettia olen hypistellyt monta kertaa ja nyt se on minun. Muutaman silmämeikin olen tällä nyt jo tehnyt ja voin kertoa, että olen tyytyväinen. Väreissä on riittävästi pigmenttiä ja kestää mainiosti paikoillaan. Toki pohjustus täytyy olla, kuten jokaisessa silmämeikissä yleensäkin.

Ihanat värisävyt!

Ja koska olen varsinainen harakka, eli pidän kaikesta kimaltavasta, tarttui mukaan myös koruja:

Kolme kaulakorua.

Laivassa oli myöskin ihana putiikki täynnä kauniita vaatteita. Sieltä kaappiini pääsivät nämä:

Paita, Tommy Hilfiger.
Toppi, Uno piu Uno.
Toppi yhdistettynä farkkuihin.
Mokkanahkainen hame, Esprit.

Ja lopuksi vielä asukuva kokonaisuudesta:

Siinä ne, nyt voin viimein avata viinipullon :)

Katariina <3