Hotellifiilistä makuuhuoneeseen

Hotelleissa on aina niin mielettömän ihanat vuoteet. Lakanat hohtavat sileinä ja valkoisina. Peitteet ja tyynyt kutsuvat muhkeudellaan, hyviä unia luvaten.

Ajattelin saada omaan makuuhuoneeseen tuota samaa fiilistä ja hyvien unien kutsua. Taannoin Stockmannilla oli kaikki kodintekstiilit -10% alennuksessa ja tartuin tilaisuuteen, vaikka ei prosentit paljon päätä huimanneet. Tilaus lähti matkaan viimeisenä etupäivänä klo 23.59, joten viimeiselle minuutille meni. Aina viime hetken nainen.

Halusin valkoiset puuvillasatiinilakanat ja valintani kohdistui Villa Stockmann -sarjaan. Pesin lakanat ennen käyttöä ja kuivasin ne ulkona raikkaan tuoksuisiksi. Helmalakanan hankkimista olen ajatellut jo parikymmentä vuotta ja sellaisen nyt virittelin samalla paikalleen. Uusia lakanoita laittaessani tein poikkeuksen ja silitin ne. Mankelikin minulla on, mutta se on päätynyt varaston nurkkaan jo vuosia sitten. Hyvin vähän käytettynä.

Seuraavaksi tunnelmia kuvien muodossa:

No miten tässä sitten kävi - nukuttiko paremmin, tuliko hotellifiilis? Nukutti kyllä ihan mukavasti, mutta se hotellifiilis jäi saavuttamatta. Ei ollut laittaa oveen "please clean my room" -kylttiä. Ei hotelliaamiaista kera nakkien ja pekonin... Mutta ihanat lakanat kuitenkin.

Voikaa hyvin!

Katariina <3