Hyvää äitienpäivää! - vuoden ihanin aamu

Tänään on taas se päivä, jolloin aamu on monessa kodissa alkanut keittiöstä kuuluvilla kolinoilla ja pälpätyksellä. Niin täälläkin, mikä ihana herätys! Minun aamuni alkoi lasten tekemillä lahjoilla ja korteilla. Jatkuen miehen järjestämillä shampanjalla, mansikoilla, suklaalla ja kakkukahvilla ja jatkuen vielä hieronnalla, saunalla ja vaahtokylvyllä. Olo on erittäin rento. Nyt he loihtivat tuolla äitienpäivän lounasta.

Äitiys. Tuohon sanaan liittyy niin paljon. Se on synonyymi huolelle, kasvatukselle, kolhuille, mutta ennen kaikkea rakkaudelle. Rakkaus, se on kaikista suurin. Minulla on ilo olla äiti viidelle lapselle, valtava määrä rakkautta siis. Onnellinen olen, että olen tämän osakseni saanut.

Haluan toivottaa kaikille äideille, isoäideille ja isoisoäideille hyvää äitienpäivää! Tänään sinivalkoinen lippu liehuu tangossa, lepattakoon se jokaisen äidin kunniaksi - myös heidän, jotka ovat jo poistuneet ajasta ikuisuuteen.

Omalle äidilleni lähetän tämän postauksen myötä terveiseni ja kiitokseni. Äiti, olet rakas! Hyvää äitienpäivää kera ison halauksen <3

Seuraavan kappaleen myötä ihanaa äitienpäivää kaikille äideille. Lauletaan totisena ja Timo Turusen Tenavatähti -äänellä:

Lapsuus, se on korvaamaton.
Paljon mä sain, siks' kiitän nyt vain.
Äidillein vaan laulaa nyt saan,
äideistä parhaimman sain.


Lohdun hän loi, suojan hän soi.
Hellyyttä koin, nyt kiittää sua voin.
Rakkaudesta voimaa mä saan,
äideistä parhaimman sain.


Hän ymmärtää ja lohduttaa,
laulun tään hän nyt saa.
Kallein hän on, niin korvaamaton,
parhain hän on, äiti mun.

Luotas jos tie kerran mun vie,
suureks' kun vartun, unhoon jää et.
Muistot nää mieleen jää, rakkautes tää.
Äideistä parhain sä oot.

Katariina <3