Joulu hiljaa hiipien tulee

Pian on taas käsillä vuoden pimein aika, valoa sen keskelle tuo joulu, tuo juhlista kultaisin. Sieltä se hiljaa hiipii, halusit tai et. Joulustressiä en tähän postaukseen tuo, sitä ehdin teille tarjoilla vielä monet kerrat seuraavan kuuden viikon aikana. Niin, kuusi viikkoa siihen on. Enkä mitään ole vielä tehnyt!!

Princettia eli syystähti.

Minun joulutunnelmointi alkaa Kaikkien Aikojen Joulu -lehden tupsahtaessa postilaatikkoon. Olen ollut vuosikaudet kyseisen lehden kestotilaaja, lokakuussa ilmestyy sisustus- ja diy-painotteinen lehti ja marraskuussa julkaistaan ruokaohjeet. Lehdet pursuavat toinen toistaan ihanampia ohjeita ja ne kuvat, voi pojat ne on inspiroivia.

Kaikkien Aikojen Joulu 1/2016

Minulla on tapana kaikessa hiljaisuudessa käpertyä selailemaan lehteä. Katselen ja ihmettelen. Ja mietin mitä kaikkea jää tänäkin vuonna tekemättä... Niin se vain on, että aika ei riitä tekemään kaikkea mitä haluaisin, mutta saanhan silti unelmoida. Tässä teille kuvia ja tunnelmia, toivottavasti näistä välittyy hyvää fiilistä teillekin. Aavistus joulua.

Kynttilän tunnelmallisessa valossa.
Joulutorttuja on tullut tehtyä jo useamman kerran. Tämä valioyksilö on 10-vuotiaan poikani käsialaa. Minun omat ovat julkaisukelvottomia, en vaan osaa...
Ei ole Fazerin Joulusuklaan voittanutta!

Haluatteko kurkistaa lehden sisäsivuille? Minulla on muutama hyvin tunnelmallinen inspiraatiokuva.

Kuva: Kaikkien Aikojen Joulu 1/2016
Kuva: Kaikkien Aikojen Joulu 1/2016
Kuva: Kaikkien Aikojen Joulu 1/2016

Voihan se olla, että tämä joulu on poikkeus ja tulenkin toteuttaneeksi jonkun ihanan ja helpon idean. Niin minä aina ajattelen joka vuosi tähän aikaan. Aatonaattona huomaan, että taas jäi ja mietin, että jos sitten seuraavana. Ihminen on kyllä mestari huijaamaan itseään.

Katariina <3

Postaukseen on otettu kuvia Kaikkien Aikojen Joulu 1/2016 -lehdestä. Kuvien käyttöön on lehden päätoimittajan lupa.