Joulun tunnelmakuvat ja pieni kurkistus meidän kotiin

Äkkiä kun toimin, niin vielä ehdin jakaa teille joulun tunnelmakuvat ennen vuoden vaihtumista... Eli suoraan asiaan, olkaa hyvä.

Astiakaapin somistusta.
Keittiön lieden takana on jouluinen asetelma.
Löytö Ikeasta: punaiset lasisydämet.
Tämän joulun päähänpisto ja pakkosaada-hankinta: Iittalan Nappula. Pattereilla toimivien kynttilöiden "polttaminen" on turvallinen vaihtoehto.
Makuuhuoneessakin on joulu.
Yöpöydän päällä olevan amarylliksen väri tuskin yllättää ketään... Vaaleanpunaiset kävyt PPs Decoresta.
Verhoihin saa mukavaa lisämaustetta valoilla. Tässä makuuhuoneen verho.
Portaikon tonttusia. Tällä kaiteen päällä istuvalla tontulla on taipumus käydä nukkumaan eli löytyy usein pötköttämästä...
Porrastasanteen koristusta. Molemmat heräteostoksia Suvin Kukkapajasta, saappaat vuoden takaa ja tänä jouluna tuo poro huusi nimeäni ja pakkohan sekin oli kotiuttaa.
Jouluruusu <3
No morjens!
Kuistin tunnelmaa.
Hyasintti lyhdyssä.
Niin kauan metsästin adventtikynttilöitä, että en sitten lopulta raaskinut niitä edes polttaa... Pääsivät kodinhoitohuoneen tasolle.
Tämä lahjapaketti oli löytö Ikeasta. Jumankauta niin oli hankala kasata, että toinen sai jäädä pakkaukseensa... Tämänkin onnettoman hajotin kasausvaiheessa.
Myös vessa sai oman tonttunsa ja hyasintin. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että hyasintin ja paskan luoma tuoksuyhdistelmä ei ole mitenkään miellyttävä...
Maria Drockilan kynttilä. Tuon enempää en ole vieläkään polttanut, joten en osaa kertoa palaako nätisti.
Ei joulua ilman Pentikin Pyry-tonttua.
Punainen joulutähti kuuluu jouluun.
Ruokailutilaa ja olohuonetta.
Tästä on tullut parin viikon aikana minun lempipaikka meidän kodissa. Tämäkin postaus on syntynyt tällä lampaantaljalla istuessa.

Siinä oli meidän joulua sen verran mitä viikon aikana ehdin tänne loihtia. Samalla saitte vähän kurkistaa meidän uuteen kotiin.

Katariina <3