Punahilkkatakki ja pupukorkkarit

Minulla oli eilen ilo ja kunnia olla läsnä pienen tytön kastejuhlassa. Juhlissa oli erittäin lämminhenkinen ja kodikas tunnelma, tuoreet vanhemmat säteilivät onnea. Oli hienoa nähdä kuinka paljon pienokaisella on rakastavia ihmisiä ympärillään, parempaa alkua ei elämänsä polulle voi saada <3

Tein asu- ja meikkipostauksen, koska olen huomannut, että ne ovat aina olleet kovin luettuja. Joten kiitos teille ja olkaa hyvä:

Valitsin ylleni saman mekon, joka minulla oli kesällä poikani rippijuhlissa. Mekosta näet kuvia täältä. Päällysvaatteeksi kaivoin kaapin kätköistä leveähelmaisen, punaisen takin, josta tulee mieleeni Punahilkka. Katsokaa nyt:

Sellainen Punahilkka minä olin, eväskori ja susihukkanen kuitenkin puuttuivat... Takki on ostettu aikanaan Miss Windy Shopista ja on helmansa vuoksi täydellinen kellomekkojen kanssa. Itse pidän tätä takkia pari-kolme kertaa vuodessa, joten ei ole päässyt käytössä kulumaan.

Silmämeikistä tein aika tumman. Pidän itse tummista väreistä ja näyttävästä meikistä, joten sillä mentiin. Huulipuna oli sävyltään vaalea.

Varsinaisen silmämeikin kuvaaminen olikin haastavaa ja kuvien laatu on mitä on:

Meikkipalettina oli Diorin aina niin hyvä ja luotettava 008 Smoky Design. Kyseisessä paletissa on kaikkiaan viisi väriä: pohjustus, väri, varjostus, korostus ja rajaus. Rajausväri ei ole minulla käytössä. se ei vaan kestä minun silmissä. Rajaus on tehty luottokynälläni.

Christian Dior, 008 Smoky Design

Kesällä käytin juhlamekon kanssa valkoisia sandaletteja. Nyt sujautin jalkaani uudet Parikat, jotka sain käsiini sopivasti juuri ennen juhlia. Kenkiin sopiva laukku löytyi omasta kokoelmasta myöskin.

Pupukorkkarit <3

Meikkipohjaan ja voiteisiin palaan myöhemmin, nimittäin olen ilokseni löytänyt tuotteen, jonka avulla meikki todellakin kestää paikoillaan ja iho mattapintaisena.

Mukavaa maanantai-iltaa!

Katariina <3