Pukeutuneena juhlaan

Nuorempana pidin kovasti mustista vaatteista ja sellaiset mielelläni päälleni valitsin, vaikka muitakin vaihtoehtoja olisi ollut. Vihasin punaista ja etenkin vaaleanpunainen oli kauhistus. Niin on kuitenkin käynyt, että tänä päivänä rakastan punaista ja erityisesti juuri vaaleanpunainen on minusta kaunis väri. Naisen mieli se on kovin muuttuvainen. 

En myöskään mielelläni pukeutunut vartalonmyötäisiin mekkoihin, enkä käyttänyt korkeita korkoja - toisin on nyt. Tästä aiheesta teen vielä jonain päivänä oman postauksen.

Tämä postaus on omistettu juhlapukeutumiselle. Esittelen teille asun, joka oli ylläni poikani rippijuhlissa sunnuntaina. Esittelen myöskin käyttämäni meikkituotteet. Kuvat, joissa itse esiinnyn, ovat poikani ottamia - muut kuvat omaa käsialaani.

Mekon löysin alkukesästä Helsingistä, Stockmannilta. Muutaman sovitin ennen tämän mekon löytymistä. Heti nähtyäni tämän ihanuuden olin aivan myyty ja tiesin, että tässä se on!

Pinkki mekko Rill'sin mallistosta. Ilahduttavasti mahduin kokoon 34.
Kirkossa peitin hartiat huivilla. Tämä ihana pashminahuivi löytyi Marks & Spenceriltä.

Korkokenkiä käytän todella usein, ihan päivittäin. Tämän asun kanssa valitsin strassein koristellut, luonnonvalkoiset kengät. Valinta ei osunut ihan kohdalleen, sillä näissä oli niin ohut pohja, että illalla alkoi jalat olla aika tuskallisen tuntuiset ja vaihdoin toiset kengät tilalle.

Hyvät kävellä, mutta pohja liian ohut.
Kimallusta <3
Lisää strasseja

Laukku oli pieni, juhliin soveltuvaa kokoa. Väriltään kermanvalkoinen.

Louis Vuitton, vernisnahkainen Pochette Accessoires.

Kynsien lakkaamisessa minulla on parantamisen varaa. Paljonkin. Nimittäin kynnet jäivät tälläkin kertaa TÄYSIN vaille huomiota. Ihaillen katson aina toisten huolella lakattuja kynsiä, geelauksia ja mitä sitä nyt onkaan. Itse en ole saanut aikaiseksi ammattilaisen käsittelyyn mennä. Omat lakkaukset eivät vaan kestä. Olen kokeillut montaa merkkiä, on alus- ja päällyslakat, mutta ei. Se on päivä taikka kaksi ja jo lohkeilee rumasti...

Hiukset laitoin itse. Apuna käytin nutturavalkkia, joka asettuikin yllättävän näppärästi paikoilleen. Sain edellisviikolla kampaajaltani hyviä täsmäohjeita, tämä osaltaan auttoi lopputulokseen pääsemisessä.

Meikin tein luottotuotteillani. Meikkivoiteena Diorin Diorskin Forever, sävy 020. Poskipäillä Lancomen poskipuna, jonka tuotenumero kadonnut pohjasta... Silmämeikki Diorin ja Chanelin tuotteilla. Ripsivärinä olen jo vuosia käyttänyt Sensai Mascaraa, sitä, joka lähtee pois 38-asteisella vedellä. Mikään muu ei minulla kestä, voin kertoa, että monta merkkiä on kokeiltu.

Diorin 5 Couleurs -paletti, sävy 796 Cuir Cannage ja Chanelin rajauskynä Stylo Yeux Waterproof, sävy 20 Espresso.

Ja ei sovi unohtaa huulipunaa! Käytin Lancomen punaa, sitä juuri, jota minulla on kaksin kappalein tuplaostosten vuoksi...

Lancomen L'Absolu Rouge, sävy 350. Rajauskynä Dior, sävy 362 Rose Eclat.

Seuraavaksi laitan useamman asukuvan, jotta näette kokonaisuuden. Kuvat on otettu vasta illalla. Meikkiä en ole korjaillut, pelkästään kasvopaperilla taputtelin kiiltoa pois. Niin ja tietenkin huulipunaa lisäsin. Hyvin kesti meikki koko piiiiiitkän päivän. Hiukset ovat vähän kärsineet, sää oli jonkin verran tuulinen.

 

Lähikuvaa kankaan kuosista ja väristä.

 

Tämä kuva kertoo hyvin selvästi, että nyt riitti valokuvaus... :D

Ihana päivä ja onnistunut juhla. Jälleen kerran voin todeta jälkiviisaana, että ihan turhaan stressasin ja touhotin niin hirveästi. Vaan minkäs teet... 

Iloa ja valoa päivääsi!

Katariina