Kaikki muumit laaksossa?

Hulluus nosti päätään vuonna 2008, kun ostimme lasten kanssa isänpäivälahjaksi Arabian Muumi -sarjan joulumukin. Se oli nimeltään Talvinuotio. Tämän jälkeen oli pakko ostaa joka joulusesonki uusi muki. Toki myös kesäiset sesonkimukit piti hankkia. Sitten alkoi ilmaantua kaappiin jatkuvasti tuotannossa olevaa mukia, kulhoa sekä lautasta ja tämä johti siihen, että sarjaa täytyi täydentää Huuto.netin avustuksella ja saada niitäkin, joiden valmistus oli jo lopetettu... Kierre oli valmis ja astiavalmistaja sai hieroa käsiään tyytyväisenä - taas yksi keräilijä satimessa.

En ole uskaltanut laskea mikä on minun mukien määrä tänä päivänä. Voisin järkyttyä. Mukien ja lautasten lisäksi vitriinistä löytyy myös kannuja. Kaikkein vanhimpia, eli 90-lukulaisia mukeja minulla on vain yksi ja joulumukeistakin puuttuu joitakin. Noiden puuttuvien mukien kappalehinta pyörii tänä päivänä sadoissa euroissa, joten saavat kyllä jäädä puuttumaan jatkossakin. Joku roti sentään pitää olla!

Tänään kauppareissun kiireisestä tahdista huolimatta silmiini osui hyllyssä joulun 2016 sesonkimuki Lumihevonen! Niin päätyi joulumuki nro 11 kaappiini. Kyllä, kaappiin. Ei näistä keräilykappaleista juoda...

Lumihevonen 2016 edestä...
...ja takaa
Sesonkimukeihin kuuluu myös samaa sarjaa oleva kulho

Napsin samalla rytinällä kuvia kaikista joulumukeista. Jos joku haluaa nähdä myös muut mukit sekä kannut, niin huutakoon hep!

Vasemmalla oleva on Talviyö 2006 on yksi suosikeistani. Oikealla on se Talvinuotio 2008, josta kaikki sai alkunsa.
Hiihtokilpailu 2010 ja Talviuni 2015
Lumileikkejä 2011 ja Hiihtäen kera herra Virkkunen 2014
Lumilyhty 2007 ja Jouluyllätys 2009
Kuusen alla 2013 ja Talvimetsä 2012
Yksityiskohta vuoden 2013 mukista
Koko jouluorkesterini yhteiskuvassa

Tuon kiireisen kauppareissun korkkarinkopsuttelu taukosi kohtaamiseen erään rouvan kanssa. Tuo ihana ihminen sanoi minulle "Siä olet sellanen tyylileidi!" Se oli loppupäivä pelastettu. Kiitos <3

Pink panther

Loppuun totean, että kyllä täällä kaikki muumit on laaksossa, kuten myös inkkarit kanootissa.

Onko joukossa muita Muumihamstereita vai keräätkö jotain muuta?

Voikaa hyvin!

Katariina <3

PS. Muistathan että Katalogi on myös Facebookissa! Linkki tulee tässä: klik!