Kevättä ilmassa - uudistunut Kouvolan Halonen on avattu!

Jokainen tietää sen tunteen, kun postilaatikosta löytyy kutsu juhliin ja alkuriemastuksen jälkeen tajuntaan iskee lauseet: "Mitä minä laitan päälle?! Mulla ei ole MITÄÄN päällelaitettavaa!!!" Kaikille on myös tuttua se, kuinka seisot täyden vaatekaapin edessä etkä tiedä mitä sieltä yllesi valitsisit. Kaikki tuntuu vanhalta, niin käytetyltä ja nähdyltä. Näissä tilanteissa oikea ratkaisu on hankkiutua ostoksille. On aika päivittää vaatekaappia.

Mihin sitä sitten menisi ostoksille? Itse en pidä kaupasta toiseen juoksemisesta, siinä tulee hiki ja vertailu on hankalaa. Saati sitten se sovittelu, kun eri liikkeissä keräät vaatteet, ahtaudut sovituskoppiin, riisut, puet, riisut, puet... Seuraava liike ja sama taas alusta. Huh. Enää ei tarvitse! Tein todella mahtavan löydön shoppailumaailmassa ja nyt haluan esitellä sen myös teille, ihanat lukijani!

Kouvolassa Kauppakeskus Veturissa avautui torstaina 16.3. upea ja uudistunut Halosen myymälä. Minulla oli ilo päästä tutustumaan myymälään ja sen valikoimaan etukäteen. Vilpittömästi voin sanoa, että olin valtavan valikoiman äärellä täysin myyty.

Vaatteiden sijoittelu myymälässä on suorastaan nerokas. Peräseinältä alkaa takkiosasto, seuraavana juhlapukeutuminen, vieressään aikuisempaan makuun suunnattuja vaatteita. Seuraavaksi jokapaiväiseen käyttöön soveltuvia vaatteita, oma mallistonsa (Z.I.P Jeans) nuorille ja sisääntulon kohdalla kenkäosasto. Se seikka mikä tuosta sijoittelusta tekee niin ainutlaatuisen, on se, että naisten ja miesten vaatteet kulkevat osastoittain rinnakkain. Voin hyvin kuvitella sen tilanteen, kun pariskunta on yhdessä ostamassa vaikkapa juhlavaatteita ja mies nostaa henkarin päänsä ylle samalla huudahtaen puolisolleen "Entäs tämä? Miltä näyttää?" Ostoksilla yhdessä, molemmat samanaikaisesti omiin valintoihinsa keskittyneinä. Ja kun viimein tulee se sovittamisen hetki, kaikki tietää, että me naiset viivymme siellä kopissa huomattavasti kauemmin kuin miehet. Halosella tästä ollaan tietoisia ja siihen on keksitty ratkaisu: sohva! Kyllä, sovituskoppien vieressä on muhkea sohvaryhmä, jossa miehet voivat huilata sillä aikaa kun nainen sovittelee. Mahtavaa!

Katsokaa näitä sovituskoppialueen valaisimia!

Kerron seuraavaksi havaintojani ja fiiliksiä noista eri osastoista. Tämä siis enemmänkin naisnäkökulmasta, mutta toki kävin läpi myös miesten osaston, joten vähän siitäkin luvassa. Takkeja ja asusteita oli miehille sekä naisille takaseinusta täynnä. Niihin en kyennyt keskittymään ollenkaan, sillä huomioni ja sydämeni vei täysin siinä vieressä oleva juhlapukeutumisen osasto. Tuon hämmentävän kauneuden edessä parahdin välittömästi, että miksei minulla ole juhlia tiedossa! Nimittäin nyt tiedän mistä se juhlavaate löytyy. Mekkoja on valtava valikoima, jokaiseen lähtöön ja tilanteeseen. Pitkää ja lyhyttä, pitsiä, kukkia, yksiväristä sekä aivan ihania tyllimekkoja! Voi miten onnellinen olin, kun minulla oli tilaisuus sovitella rauhassa ihan mitä halusin. Seurasi vain se valinnan vaikeus, nimittäin minä olisin halunnut kaiken... Kuvissa ylläni olevat vaatteet on kaikki Halosen valikoimista.

Seuraavaksi asusteita ja niin ihania yksityiskohtia:

Huikeasta valikoimasta päädyin sovittamaan neljää asua. Asukuvat tulee tässä:

Hopeinen laukku ja samaa sävyä kengät.
Kukkasten keskellä. Kenkien väri on tyrmäävän upea.
Sovittelua.
Mustaa ja koristekiviä.
Kravattien maailmassa.
Pitihän se vaaleanpunainen prinsessamekkokin saada päälle.

Miehille suunnatussa juhlapukeutumisen tarjonnassa katseeni kiinnittyi pukujen suureen määrään sekä paitoihin ja kravatteihin. En muista olenko koskaan nähnyt niin valtavaa määrää erilaisia pukupaitoja mitä erilaisimmissa sävyissä - puhumattakaan kravateista. Jos tuosta valikoimasta ei omaansa löydä, niin ei sitten mistään.

Kauluspaitojen valikoimaa.
Muutama kravatti.

Vaateosasto varttuneempaan makuun herätti pelkästään positiivia ajatuksia. Yleensä tuosta sanasta tulee mieleen väljät vaatteet ja vanhahtavat kuviot. Eipä muuten ole Halosella sitä ongelmaa. Vaatteita on kaikille vartaloille ja jokaiseen makuun.

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja eli ns. arkivaatteita on myymälässä runsaasti tarjolla. Voi miten paljon katseltavaa, kokeiltavaa ja soviteltavaa. Vaatemerkit on sijoitettu omiksi osastoiksi merkeittäin ja sinne on koottu asukokonaisuuksia inspiraatiota tuomaan. Jälleen keräsin asukokonaisuuksia sovitettavaksi. Taas olin sen tosiasian äärellä, että valinta on vaikea, koska valikoimaa oli niin paljon ja vaatteet toinen toistaan ihanampia.

Tein aivan mielettömän hyvän löydön, sinunkin täytyy siitä kuulla. Nimittäin housut!

Vyötäröllä leveä kuminauha.

Aluksi katsoin näitä, että eivät mitenkään voi olla hyvät jalassa ja tuon kuminauhan täytyy tuntua pahalta vyötäröllä. Annas olla kun vedin ne ylleni. Ihan mieletön istuvuus! Ja juuri tuo kuminauha pitää ne napakasti jalassa ilman sitä tunnetta, että kun vähän kumarrat, valahtaa housut alemmas ja joudut niitä kiskomaan ylöspäin välttyäksesi nololta vilautukselta. Arvaatte varmaan, että kyseiset housut päätyivät ostoskassiini. Itse valitsin vaaleat housut, värivaihtoehtoja oli useita tarjolla. Ai niin, hinta kiinnostaa aina. Nämä maksoivat 39,95e, ei paha hinta housuista, joita tulee myös käytettyä paljon.

Tässä kyseiset housut, ihanat!
Free Quent
Street One
Classic Line
Desigualia osaston täydeltä.
Rakastuminen punaisiin korkkareihin on väistämätön tosiasia.

Miestenosastolla kiertelin katselemassa ja ottamassa kuvia, monenmoista mukavaa siellä olikin:

Matinique
Tom Tailor

Nuoriso-osastokaan ei ollut mikään pieni ja uskon sieltä monen löytävän vaatteet itselleen. Minulla ei ollut nyt omaa teiniä matkassa, mutta vuosien myötä tulleen kokemuksen perusteella uskallan sanoa, että valikoima on juuri sitä mitä tämän päivän nuoriso haluaa käyttää.

Vaalenpunainen bomber-takki on kevään muotivaate.
Z.I.P Jeans tytöille
Z.I.P Jeans pojille

Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä esittelen kenkäosaston. Se nimittäin on tällaisen kenkäfriikin taivas!! Valikoima on valtava - kultaa, hopeaa, kimalletta, unelmaisia sävyjä. Korkealla korolla ja hillitymmällä varustettua, sandaaleita, tennareita ja oli siellä lumoavan pinkit kumisaappaatkin valikoimissa. Hintataso kengissä on sellainen, että jokaisen kukkaroon sopivat sieltä löytyy ihan varmasti.

Miesten jalkineita.
Converset tyylikkäästi esillä.

Viivyin myymälässä kaikkiaan viisi tuntia. Mieti, VIISI!! Noiden tuntien aikana ihastelin, tutkin ja sovittelin kaikessa rauhassa. Ja tiedättekö mitä - ihan viimeiseen hetkeen asti löysin aina uutta katsottavaa ja hiplattavaa. Noiden tuntien aikana seurasin sivusta myymälän henkilökuntaa, joka teki kaikkensa saadakseen paikat kuntoon avajaisiin mennessä. Se heidän yhteishenki oli ihan mieletön. Juttu luisti ja hyvin tulivat toimeen keskenään. Tämä on tärkeää, sillä henkilöstön keskinäisillä väleillä on iso merkitys sille minkälainen tunnelma myymälässä on. Tuo aito lämpö sekä hyväntuulinen asenne välittyy asiakkaille, sitä tietää olevansa tervetullut palveltavaksi.

Tämän viikonlopun aikana saat alennusta Kouvolan Haloselta kaikista tuotteista -20% alkuperäishinnasta. Lisäksi myymälässä on myös ohjelmaa, tarjoilua sekä huikeita avajaistarjouksia. Mene itse paikan päälle katsomaan ja toteamaan sama, minkä minä jo sain kokea.

Myymälä on avoinna:
ma-pe 10-21
la 10-19
su 12-18
Osoite: Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, 45720 Kuusankoski

Ei viittä tuntia vaatekaupassa ilman ostoksia, en minä ainakaan kykenisi siihen. Haluatteko nähdä mitä tarttui mukaani?

Kahdet housut, kaksi jakkua ja iki-ihanat punaiset korkokengät.

Katariina <3