Kun aika on - muuttofiiliksiä

Terveisiä Kotkasta! Elämä on nyt siinä pisteessä, että muutto on täyttä totta ja istun kirjoittamassa ensimmäistä postausta uudessa kodissa.

Se, että tähän on tultu, on vaatinut hirveän määrän työtä. Pakkaamisen, roudaamisen ja tavaroiden paikalleen laittelun määrä on ollut ihan uskomaton ja jatkuu edelleen. Kaikki muu alkaa olla valmista, mutta minun vaatteet on melkein kaikki vielä kasseihin pakattuna. Ja uskokaa pois, niitä on paljon.

Stressioireet ovat tulleet viime viikkoina liiankin tutuiksi. On vääntänyt vatsaa, ruoka ei ole maistunut ja sisällä oudon levoton olo - elimistö ihan ylikierroksilla. Lakkasivat oireet heti, kun muutto alkoi ja pääsin tositoimiin sen suhteen.

Tätä kirjoittaessani jouluaattoon on aikaa tasan viikko. Tarkoittaa sitä, että seuraavan kuuden päivän aikana pitää venyä taas uskomattomiin suorituksiin. Jouluostoksia, leivontaa ja kaikki ne pikkuhommat, jotka tällä hetkellä olen autuaasti unohtanut...

Piti ottaa hieman erilainen kuvakulma, muuten olisi näkynyt heijastumana valokuvaaja vaaleanpunaisessa aamutakissaan...

Vaan yksi asia on sataprosenttisen varma. Joulusiivousta ei tarvitse tehdä!! Mahtavaa. Kaikesta edellä mainitusta johtuen elämä on nyt sen verran vauhdikasta, että täällä blogin puolella tulee olemaan hetken aikaa vähän hiljaisempaa. Kerron teille kuitenkin kuulumisia vielä ennen joulua ja joulusta teen kuvapainotteisen postauksen.

Voikaa hyvin ja pitäkää itsestä ja toisista huolta!

Minä olen viimeinkin tullut kotiin, kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Katariina <3