Kutsu Kauneuteen - ostoksilla Emotionissa

Sokoksen ja Emotionin Kutsu Kauneuteen -kampanjaviikko on taas täällä. On tullut aina käytyä ja VIP-illoissa kutsun tullessa poikettua, mutta tänä syksynä ajattelin jättää väliin. Tai niin minä ainakin luulin...

Maanantaille olin saanut kutsun Kotkan Sokoksen Lancome-iltaan, mutta järjetön yskä ja aikataululliset ongelmat pitivät huolen, että ei tarvinut edes ajatella menemistä. Niin sitten päätin, että korkeintaan verkkokaupan tarjontaa voin vilkaista, mutta mihinkään en lähde. Täältä maalta kun pitää aina varta vasten itseään liikutella, jos mielii johonkin päästä. Ja taas olin väärässä.

Työasioissa piti poiketa torstaina Haminassa. Tietenkin käytin tilaisuutta hyväkseni ja kipitin samalla kohti kauneutta. Emotion palvelee tällä hetkellä evakossa Isoympyräkadulla entisen Seppälän tiloissa. Remonttia aloittelevat.

Pyysin tuttua myyjää esittelemään kampanja-ajan erikoistarjouksia ja tuotteita. Yhdessä saimmekin sitten paljon aikaan. Lopputuloksen näette tässä:

Tuotteita ihonpuhdistukseen, Biotherm ja Clinique.

Biothermia jo testasin, hyvin lähtee meikit kasvoilta ja iho jää mukavasti kosteutetun tuntuiseksi. Cliniquen tuoteselosteen olisin voinut lukea tarkemmin. Siinä käsketään välttää silmänympärysihoa. Ja minä kun tykkäisin pestä naamani yhdellä ja samalla tuotteella, kun erilaisten purkkien ja pullojen määrä on muutenkin niin valtava.

Meikkivoide ja kas... HUULIPUNA.
Tässä tuotteet ilman pakkauksia. Lancomen Teint Idole Ultra -meikkivoide. Diorin huulipuna.

Lancomen meikkivoidetta en ole muutamaan vuoteen käyttänyt, saa nähdä tykkäänkö. Ja miten siinä taas kävikin niin, että uusi huulipuna tarttui mukaan... Olen etsinyt ja yrittänyt ostaa vaaleaa huulipunaa. Sellaista, jonka väri ei saa huulia näyttämään lauantaimakkaralta, vaan joka olisi sävyltään juuri se oikea. Aina olen valinnut tummemman kuin piti, mutta nyt taisin löytää etsimäni. Diorin huulipunat ovat uudistuneet nyt syksyllä ja minun valittuni näyttää tältä:

Rouge Dior, sävy 263 Hasard.
Uuden punan testausta

Ja sitten jotain vähemmän kauniin näköistä:

Tupeerauskampa. Nyt laitetaan tukka pöyheäksi!

Kassalla minua odotti iloinen yllätys! Minua palvellut myyjä halusi antaa mukaani Lancomen lahjapakkauksen. Tuotteita oli siinä kattavasti ja mikä parasta: yksittäisen tuotteen koko on ihan kunnollinen. Ei mitään pieniä pusseja puristeltavaksi, vaan ihan oikeita purkkeja.

Varsin erikoinen pussukka
Seerumia, silmänympärysvoide, yö- ja päivävoide. Osa tuotteista on ryppyjen siloitteluun, mutta niitä voi kuulemma silloin tällöin käyttää myös minun ikäinen ;)

Semmoiset löydöt. Katsoin, että tänään perjantaina siellä on kampanjahintaan se ainoa ripsiväri, joka minun vauhdissa kestää paikoillaan. Sulo Vilen -syndrooma nostaa päätään ja on ihan pakko vierailla verkkokaupassa. Kun saa halvalla...

Aurinkoista päivää Sinulle!

Katariina <3