Laita nainen varaosakauppaan, saat samalla vaaleanpunaisia tyynyjä ja muuta sälää

Varaosien perässä joutuu välillä ajelemaan pitempiäkin matkoja. Tällä kertaa nakki napsahti aika lähelle eli Kotkaan, joten minä siis asialle. Onneksi oli mukana mallikappaleet ja puhelinyhteys mieheen, ei olisi muuten mitään tullut. Korkeintaan väärät osat, jos minun muistin ja tietämyksen varassa mennään.

Varaosien ja letkujen maailma on aina minulle yhtä vieras, kovin miehistä puuhaa. Voin kuvitella, että miehillä on samanlainen fiilis naistenvaateosastolla tai Ikeassa, kuin minulla eilen. Ei tiedä mihin suuntaan sitä katsoisi, olo on vähintäänkin ulkopuolinen ja otsassa lukee "kuka ei kuulu joukkoon..."  Odotustilojen lehtihylly on joka paikassa "miestenlehtiä" täynnä, ei näy Gloriaa eikä Me Naisia.

Kaikkea naisen mielestä kovin kummallista...

Miesten maailmasta selvittyäni suuntasin Haminan Jyskiin hakemaan pojalle tuolin. Tuolin, joka oli ollut projektina jo viikkokausia ja aina unohtunut. Ja siinä ne oli ikkunassa - ihanat, vaaleanpunaiset koristetyynyt, jotka suorastaan huusivat nimeäni. Ja koska samaan sarjaan oli saatavilla myös torkkupeitto, oli se menoa kertarytinällä.

Katsokaa nyt kuinka ihanat!!

Jyskistä tarttui mukaan myös pari muuta enemmän ja vähemmän tarpeellista juttua:

Näiden magneettipyykkipoikien avulla saa jääkaapin oveen kätevästi tungettua roikkumaan ison määrän lippusia ja lappusia. Ehkä ei niin hyvä ajatus kuitenkaan...
Roinanpiilotuslaatikko. Tietää sitten mistä etsiä...
Shoppailuselfie.

Ja koska vieressä on Nanso Outlet, niin pitihän sinnekin poiketa. Eikä ollut paluuta tyhjin käsin. Alennusprosentit olivat sen verran hyviä (60%), että Sulo Vilen -syndrooma oireili välittömästi.

Mekko ja pari paitaa. Sukkahousut ja yöpaita eivät päässeet kuvaan.

Kotipizzan kautta kotiin, koska kätevä emäntä loihtii päivällisen perheelleen käden käänteessä.

Helppoa ruuanlaittoa.

Ja loppuun se jännittävin osio. Kaikki varmasti ovat koko ajan odottaneet kuvia niistä varaosista. Voitte lakata pidättämästä hengitystä, sillä tässä se tulee:

Kas, letkuja!! Toin myös sellaisen metallimurikan, jonka nimeä en enää muista...

Tänään lauantaina onkin vähän erilaisempi ilta tiedossa. Meidät on kutsuttu Raskaspari Kotkan avajaisiin. Vaatteet on vielä valitsematta ja kuten arvata saattaa, naisihmisellä ei ole ikinä mitään päällelaitettavaa, vaikka kaapit kuinka täynnä olisi. Joten aloitan epätoivoisen sovittelun än, yy, tee - NYT!

Katariina <3