Laukkukokoelman uusin tulokas ja yllätys - uudet korkkarit

Lupasin esitellä jotain ihanaa ja punaista, joka matkasi mukanani Helsingistä kotiin viime lauantaina. Ja tarttui sieltä matkaan muutakin. Kuinkas muuten, koska kyseessä olen minä...

Iskin silmäni punaiseen Louis Vuittonin laukkuun jo kuukausi sitten, rakkautta ensisilmäyksellä. Eipä siinä mitään uutta. Kyllä oli tuskalliset viikot odotella, että pääsen ihanuuteni noutamaan. Mutta nyt hän on täällä!

Siinä se on!

Laukun  malli on Houston, väriltään pomme d'amour - sävy, joka näyttää erilaiselta valaistuksesta riippuen. Kooltaan tämä ei ole mikään jättiläinen, mutta ei niin pieni etteikö kaikki tarvittava mukaan mahtuisi.

Ja koska olin Helsingissä ja koska Stockmann...

Netistä näin, että Stockmannilla oli kauden poistoja -40%. Pakkohan sinne oli mennä hipelöimään houkutuksille alttiina. Ja katsokaa mitä löytyi:

Michael Korsin kengät ja -40% alennuksella!

Korkkarit on mokkanahkaa ja korko on huikea, mutta uskokaa tai älkää: erittäin hyvät jalassa ja mukavat kävellä. En uskalla edes laskea monesko kenkäpari tämä oli, mutta käyttöön ne nämäkin tulevat. Samaa voin sanoa laukusta...

Tarttui sieltä mukaan myös pari paitaa kesää ajatellen, mutta palataan niihin sitten, kun niitä tarkenee sovitella kuvattavaksi.

Mustaa ja valkoista.

Ja loppuun sovituskuvia laukun ja kenkien kanssa:

<3

Tätä postausta tehdessäni mieleeni tupsahti, että huivi samassa sävyssä olisi aika kiva... ;)

Katariina <3