Laukkuratsia - katso mitä kaikkea nainen kantaa mukanaan

Naisen käsilaukku, mysteerikapine. Se kätkee sisäänsä hämmästyttävän määrän tavaraa, kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista aina terveyssiteestä ruuvimeisseliin. Laukun sisältö vaihtelee kantajansa iän ja elämäntilanteen mukaan. Pikkulapsen äidin veskasta löytyy varavaippa ja tutti, jotka myöhemmin vaihtuvat pillimehuun tai muuhun tärkeään selviytymisvälineeseen.

Minulla on erilaisia laukkuja aikamoinen määrä. Osa on kesäkäytössä pelkästään ja sitten niitä on eri kokoja käyttötarkoituksen mukaan. Toisiin laukkuihin mahtuu mukaan vain korttikotelo ja huulipuna, mutta yleiskäytössä olevaan laukkuun pitää mahtua enemmän. Laukkua vaihdan aina fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä tykkään käyttää Louis Vuittonin Neverfull -laukkua. Koko on mm, joka on siis malliston keskikokoa. Nimensä mukaisesti laukku nielee sisuksiinsa paljon tavaraa näyttämättä kuitenkaan pullealta.

Neverfull kullanvärisin nimikirjaimin <3

Suoritin omaan laukkuuni ratsian. Haluatteko nähdä mitä minä kannan mukanani?

Pohja on peitossa, mutta tilaa on vielä runsaasti.
Tässä koko laukun sisältö levitettynä pöydälle.

Ylläolevan lisäksi laukusta löytyi myös muutama ruokakaupan kuitti, sekä yksi paljon elämää nähnyt Dumle-karkki. Nämä eivät päässeet mukaan kuviin. Näytän teille nyt tarkemmin laukun sisältöä:

Käsineet ja työavaimet. Avaimilla pääsee halliin, Hiluxiin ja Caterpillareihin. Huomatkaa tyylinmukainen, vaaleanpunainen sydänavaimenperä.
Huulirasvaa, rajauskynä ja kaksi huulipunaa. Huulipuna on hyvä olla aina laukun taskussa, jos sattuu sellainen katastrofi, että unohdan ottaa lähtiessä mukaan. On sitä nimittäin joskus käännytty kotiin takaisin hakemaan...
Kalenteri on tärkeä tällaiselle harvapäälle.
Ilman liimattavia muistilappuja en pärjää ollenkaan. Nenäliinoja täytyy olla aina mukana ja on siellä näköjään yhtä leimaa vaille täysi kirjakaupan passikin. Yksi ostos vielä ja sen jälkeen pääsee valitsemaan pokkarin.
Laukun sisällä kulkee mukana toinen laukku! Tämä on nimeltään Pochette ja siirtyy aina laukusta toiseen. Sisältö on tärkeä, kuten seuraavasta kuvasta näkyy.
Adrenaliinikynä on aina käden ulottuvilla pähkinäallergian takia. Pienessä rasiassa kulkee mukana särky- ja allergialääkettä. Pari laastaria ja terveysside. Kyypakkaus on äärettömän tarpeellinen näin sydäntalvena...
Aurinkolasit. Eilen oli kaakonkulmalla sankka sumu, mutta Kouvolassa paistoi aurinko. Onneksi lasit olivat mukana, sillä migreeni-ihminen ei häikäisyä kestä.
Turvallisuus on tärkeää: turvasumute ja käsidesiä.
Hätätapauksessa avaa pakkaus! Äidille suklaata ja lapselle pillimehua.
Rahapussi. Tällä hetkellä käytössä Michael Korsin vaaleanpunainen kaunokainen ja siinä kiinni sydänavaimenperä.
Norsukuosinen kangaskassi, jotta ei aina tarvitsisi ostaa sitä muovikassia.

Siinä tämänhetkinen laukkuni sisältö. Käytätkö sinä laukkuja ja onko sinulla joitain tiettyjä tavaroita, jotka kulkevat aina mukanasi?

Katariina <3