Lounastreffit, meikkijuttuja ja pari muuttujaa

Olipa taas virkistävää käydä ystäväni Tiia-Riinan kanssa lounastreffeillä Haminan Varuskuntakerholla. On siellä käyty ennenkin, postauksen siitä sekä tilojen esittelyn pääset lukemaan tästä linkistä. Tällä kertaa meillä ei ollutkaan pelkästään ruumiinravinto mielessä, tarkoitus oli myös vierailla Haminan uudistuneessa Emotionissa, joka avasi ovensa uusiin tiloihin juuri sopivasti Kutsu kauneuteen -tapahtumaviikon alkaessa. Oli meillä suunniteltu vielä muukin vierailu, mutta palataan siihen sitten lopuksi.

Arvostan Varuskuntakerhossa toki sitä ainutlaatuista miljöötä, mutta myös sitä, että lounaaseen on panostettu, sillä vaihtoehtoja on aina useampi. Tarjolla on myös keittolounas, josta saa kivasti aterialleen alkukeiton, jos haluaa pitkän kaavan mukaan lounastaa. Ja halusimmehan me.

Kunnon lounas aloitetaan alkukeitolla. Tässä sitruunainen broilerikeitto.
Kun laittaa salaatit ja pääruuan samalle lautaselle, pystyy lautasmallin totettamaan näinkin maltillisesti. Valitsin lautaselleni nyhtöpossua, oli hyvää.
Jälkiruokakahvit ja ruusunmarjabanaanirahkaa. Ei varmaan edes tarvitse sanoa, että kyllä maistui...

Ruokailijoita näkyi olleen ihan ruuhkaksi asti, hyvä niin. Iloisessa seurassa aterioiden aika kului kuin siivillä ja juttuahan meillä olisi riittänyt vaikka iltaan asti. Teimme tilaa muille ruokailijoille ja lähdimme kävellen kuluttamaan ympyräkaupungin katuja, kohteena siis aiemmin mainittu Emotion, joka oli remontin ajan palvellut ihan toisessa rakennuksessa ja nyt päässyt takaisin S-ostoskeskuksen katon alle.

Ei valokuvaaja mihinkään kamerastaan pääse. Raatihuone on aina yhtä mahtava kuvauskohde.

Meikkiostoksilla

Ei tarvinnut kauan korkkareilla kopsutella, kun olimme perillä. Onneksi sää suosi meitä eikä edes vettä satanut.

Remontti näkyy vielä levyinä sisääntulon kohdalla, mutta perillä odottavat valo ja avarat tilat.

Näky hiveli tällaisen meikkifriikin silmiä. Tuotteet merkeittäin aseteltu omiin hyllyihinsä, heti ovella vastassa yksi lempimerkeistäni - Lancome. Niin valoisaa, mutta ei minun silmiini ainakaan liian kirkasta. Harmikseni Chanel ei edelleenkään heidän valikoimiin kuulu.

<3
Leidit shoppailemassa.

Saattoi olla, että pari huulipunaa tuli ostettua... Kyllä yhä edelleen löytyy sävyjä, joita minulla ei ole. Pyysin ystävällistä myyjää esittelemään minulle syksyn uutuuksia ja niin ostin Sensain Supreme Illuminator -voidetta. Älkää kysykö, en ole vielä kovin tarkasti tuotteeseen tutustunut. Sen verran siitä luin, että voi käyttää meikkivoiteen alla tai päällä. Pitää siis testailla. Pyysin myös esittelemään uutuustuoksuja ja kylläpä niitä olikin putkahtanut hyllyyn runsain mitoin. Sen verran tuoksuttelin minkä hajuaisti myöten antoi. Se menee suurinpiirtein niin, että 4-5 tuoksua pystyy haistelemaan, jonka jälkeen alkaa kaikki tuoksua samalta. Näyteliuskojen lisäksi yksi pääsi myös iholle asti. Jätin kuitenkin tuoksun ostamatta, kun tuntui ettei se ole ehkä kuitenkaan se oikea, The Tuoksu.

Cliniquen huulipuna.
Cliniquen uutuus. Mattapuna, jossa on erillinen levityspää. Rajauskynää ei tarvi, tällä saa tarkkaa jälkeä tehdyksi. Jotenkin koostumus on mielestäni vähän ikävä, tuppaa tekemään kuivia kökköjä levitettäessä.
Sensain mystinen hohdetuote, josta minulla ei vielä käyttökokemuksia ole.

Kohti pettymystä

Silmänruuan ja meikkiostosten jälkeen otimme suunnan takaisin. Olimmehan aloittaneet tapaamisemme varuskuntakohteessa ja sinne se oli tarkoitus päättääkin. Ideana meillä oli mennä Sotilaskotiin kahville.

Ja se muutes jäikin sitten idean asteelle. Jo ovella oli kyltit vastassa, että myyvät vain varusmiehille, omaisille ja henkilökunnalle. Ja niin siinä kävi, että ei meille tarjoiltu. Niin jäi munkkikahvit juomatta. Olisi kuulemma pitänyt olla kytköksiä. No eipä ollut ei. Niinpä sitten hyvästelimme Tiia-Riinan kanssa sekä munkkikahvit että toisemme, sillä minun piti vielä porhaltaa Kotkaan työasioissa.

Vielä yksi muuttuja

Siinä Kotkaan ajellessa tuoksuttelin käsivarrelle aiemmin Emotionissa suihkuttamaani hajuvettä. Kovasti se vaivasi, että olisiko sittenkin pitänyt... Katsoin kelloa ja mietin aikatauluani. Totesin, että jos saan auton parkkiin Pasaatin viereen ja jos suoritan pikajuoksut korkkareilla, niin ehtisin hakea tuon tuoksun Kotkan Sokokselta. Ja niin olivat taivaankappaleet oikeassa asennossa, sillä yksi parkkiruutu oli ihan kuin minua varten tyhjänä odottamassa. Sain tuoksuni 20% alennuksella sekä laukkukorun kaupantekijäisiksi. Voi miten oli nainen onnellinen. Haluatteko tietää mikä tuo tuoksu oli? Se on Burberryn uutuustuoksu Blush.

The Tuoksu, Burberryn Blush.
Laukkukoru <3

Niin se vaan on, että tuoksurakkaus on ikuista. Puhumattakaan huulipunista, kengistä ja laukuista...

Uusi mattahuulipuna testissä.

Iloa viikkoosi!

Katariina <3