Lumitöitä, pitsiä & joulukalenteri

Kyllä on taas ollut päivällä pituutta! Nimittäin minun päiväni alkoi jo viime yönä kolmelta... Se satoi mokoma taas lunta, joten pyöräkuormaajan istuin oli takapuolessa kiinni hyvin tiukasti.

Nokka kohti Venäjää.

Joku muu oli ollut Caterpillarin puikoissa ennen minua. Huomasin sen siitä, että se joku oli kääntänyt radion taas Iskelmän puolelle. Kiireesti vaihdoin toiselle kanavalle, ihan mille tahansa muulle. Ylen Radio Suomi ei halua kuulua rajan pinnassa. Siellä sentään olisi ollut toimittaja töissä, ei olisi tarvinnut yksin ajella, olisi ollut seuraa.

Jäin miettimään öistä ohjelmatarjontaa. Miksei siihen voi panostaa? Onko se niin paljon arvottomampaa, kun kuuntelijoita on vähemmän, ettei heistä tarvitse välittää? Ei kukaan jaksa kuunnella iankaikkisen vanhoja kappaleita ja tiedotteita siitä, että aamuohjelma alkaa kello kuusi. Mitä sitten? Kello on kolme ja minä haluan kuunnella kunnon musiikkia ja välillä toimittajan jutustelua!! "All the best girls, all the best they got boys..." Niin, olihan se Bogart Co kova sana - silloin vuonna 1986.

Joulu on tullut minunkin liikkuvaan konttoriin. Nimittäin ostin kuormaajan koppiin pienen, paristokäyttöisen kynttelikön. On se soma ja antaa jouluista fiilistä toivottavasti myös niille, jotka joutuvat minun ajelua katselemaan.

Eikö olekin hieno?

Aurinko nousi ennen kuin minulla oli työt tehtynä. Tai siis ei sitä aurinkoa näkynyt, mutta päivä valkeni kyllä. Viimein koitti hetki, jolloin tyyny kutsui. Ai sitä tunnetta, kun viimein pääsee nukkumaan. Tosin nukkuminen jäi pariin tuntiin. Nyt on jo ilta pitkällä ja samoilla silmillä mennään edelleen.

Illalla minulla oli ilo päästä osallistumaan alusvaatekutsuille kotkalaiseen Luna Lingerie -liikkeeseen. Siitä teen ihan oman postauksensa vähän tuonnempana, mutta en malta olla laittamatta tähän paria kuvaa:

Ja koska huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä, on aika aloittaa myös joulukalenteri. Monen muun bloggaajakollegan tavoin myös minulla on oma joulukalenteri täällä blogissani. Eli uusi luukku avautuu aina puolilta päivin, alkaen huomenna ja päättyen aattoon. Kyseessä on kuvakalenteri, yksi kuva per päivä. Sen tunnistat jo ensisilmäyksellä tämänkin postauksen kannessa olevasta kuvasta, jossa on tuo poro ja tonttu. Kalenterin nimi on 24 askelta jouluun - Katalogin joulukalenteri ja se pyörii omana juttuna, muita postauksia tulee ihan entiseen malliin.

Ja nyt tämä nainen menee nukkumaan. Öitä!

Katariina <3