Maanatiri - pala Kotkaa jokaiseen kotiin

Alussa oli koivikko, kamera ja Tiinamari. Tuli valokuva, idea ja Maanatiri. Lopputuloksena upeita tuotteita, joissa päätähtenä kotkalaiset Hurukselan koivut. Kerron teille mistä tässä on kysymys.

Maanatirin laadukkaat tuotteet valmistetaan napakasta puuvillasta - suomalaista suunnittelua ja valmistusta. Kaikkien tuotteiden kuvituksena on valokuvaaja Tiinamari Vilkon ottamat kuvat Kotkan seudulta. Kaislikon heijastusta, laineita, ladon seinää, tiilimuuria ja mielestäni yksi ylitse muiden - koivikko. Hurukselassa kasvaa tämän seudun komein koivikko, jota Tiinamari on kekseliäästi käyttänyt kuvauskohteena ja sen myötä tuotteissaan. Kaikki vuodenajat on löydettävissä Maanatirin tekstiileistä, koivikon koko vuodenkierto. Nämä tekstiilit ansaitsevat tulla nähdyksi ja sopivat suomalaiseen makuun sekä sisustukseen. Minulla on muutamia tuotteita kotonani, haluatteko nähdä?

Uni -tyynynpäällinen. Voi mikä koivikko!
Sama tyynynpäällinen hieman eri ympäristössä.
Vehreys -keittiöpyyhe. Tässä pyyhkeessä hehkuu kevään ensikosketus ja puhkeamassa olevat lehdet.
Vehreys -pyyhe.
Esiliina on malliltaan ja kuosiltaan sellainen, että sopii niin miehille kuin naisillekin. Kuvituksena jälleen tuo ihana koivikko, nyt mustavalkoisena.
Liekitetyt pihvit...
Edessä kätevä tasku.

Kodintuotteiden lisäksi Maanatirin valikoimasta löydät myös asusteita - laukkuja, hattuja ja huiveja. Myös näissä näkyy Tiinamarin kekseliäisyys sekä kuoseissa että malleissa. Kävimme näitä tuotteita kuvaamassa eräänä aurinkoisena päivänä Kotkan maisemissa. Hieman oli kylmää ja tuuli tuiversi hiuksissa niin että vedet silmistä valui, mutta voi sitä fiilistä ja tunnelmaa. Meillä oli hauskaa ja se välittyy myös näistä kuvista, jotka on ottanut Tiinamari Vilkko, jonka yritys Maanatiri Photography / Art / Design on.

Ensimmäinen kuvasarja on otettu Äijänniemen uimarannalla. Upea paikka ja minulle ihan uusi tuttavuus. Tänne tulen kyllä joskus valokuvaamaan upeaa merimaisemaa.

Laukut ja tuubihuivit Maanatirin mallistoa.
Nyt vähän toisenlainen huivi asusteena.
Mallina Arja Hämäläinen.
Huomatkaa laukun upea tiilikuosi.

 Seuraavat kuvat on otettu Tiutisessa. Idyllinen paikka, jonka jokaisen pitäisi joskus nähdä ja kokea.

Ja lopuksi vielä Hallaan.

Ihanat kassit!
Tämä hattu on muutes äärimmäisen kätevä tuulisessa ympäristössä. Pitää kutrit kuosissa, ei lennä suuhun eikä silmille.

Heräsikö kiinnostus? Piditkö näkemästäsi? Hyvä, sillä näiden ihanuuksien tilaaminen kotiisi sujuu vaivatta Maanatirin verkkokaupassa, jossa koko ihastuttava valikoima on ihan muutaman klikkauksen päässä. Ja mikä parasta:

Maanatirin pop up -kauppa on Katariinantorilla Kotkassa (linja-autoasema) 15.-19.5.2017 klo 10-18. Mene, katso ja ihastu!! Hae uudet tekstiilit kotiisi tai lisäilmettä pukeutumiseesi. Luvassa tarjouksia joka päivä.

Ja hei, ihan uusinta uutta ei ole vielä verkkokaupan valikoimassa, mutta kaikki on nahtävillä ja ostettavissa pop up -myymälässä tai voit tilata suoraan sähköpostitse maanatiri@gmail.com tai 050 3400 763.

Katariina <3