Makuuhuoneen uusi ilme

Muutama viikko sitten kesämökkiä siivotessa sain päähäni, että sinne on saatava pyöreä, kirkkaanpinkki tai fuksianvärinen matto. Ja kun tämä nainen jotain saa päähänsä, niin toteuttaminen on väistämätöntä. Niinpä oli mentävä huonekaluliikkeeseen etsimään tuota unelmien täyttymystä. Eipä ollut minulle sopivaa mattoa, mutta löytyikin sitten kaikkea kivaa makuuhuoneeseen. Tämän enempää jaarittelematta laitan kuvia tulemaan:

Valkoinen päiväpeitto ja pinkki torkkupeitto

Valkoinen on vähän arka väri sisustustekstiileissä, mutta siitä huolimatta halusin kuvassa olevan päiväpeitteen. Ja koska rakastan vaaleanpunaista ja pinkkiä, niin tuo väriltään herkullinen torkkupeikko oli ihan pakko saada myöskin.

Käytössä olevien vaatteiden säilytys on ollut aina ongelma. Niitä on lojunut sängyllä sekä makuuhuoneessa koristeena olevan Eero Aarnion suunnitteleman Puppyn päällä. Heräteostoksena hankin vaaterengin. Ihan paras ostos!! Miksei minulla ole ollut tällaista jo aikoja sitten?

Vaaterenki, yksi parhaimmista hankinnoista.
Näkymä ovelta makuuhuoneeseen.
Eero Aarnion Puppy. Hankinta muutaman vuoden takaa.
Do what you love. Siinä elämänohjetta ihan jokaiselle <3

Muistatteko Linnanmäen reissun yhteydessä tehdyn vierailun Ikeaan? Se jolloin minulla oli oma lehmä ojassa, eli lipasto valmiiksi katsottuna. Tässä kuva siitä, niin ihana. Päälle laitoin lasikannen, suojaa ja lisää ulkonäköä:

The Lipasto.
Lipaston päällä pinkit Mariskoolit sekä Louis Vuittonin Alma-vanhus.

Mattoja ei tähän asti ole tämän makuuhuoneen lattialla ollut. Vaikka siinä on lattialämmitys, niin siitä huolimatta kivilattia tuntuu jalkojen alla kylmältä ja toki kovalta. Halusin valkoiset nukkamatot. Ensin ostin yhden sängyn viereen ja seuraavana päivänä hain vielä toisen sängyn päätyyn. Tässä kuvia matoista:

Valkoista ja pehmeää.
<3

Makuuhuoneen koriste-esineet ovat (yllättäen) pinkkejä. Seinällä on kehystettynä ottamiani kuvia, lasten tekemiä juttuja on hyllyllä ja on siellä myös hääkimppuni kuivatettuna. Kuvat suurenevat sarjaksi klikkaamalla:

Vaatesäilytys Inaria -liukuovikaapistossa. Sormenjäljet peilissä pikanttina yksityiskohtana...

Valaisimena valkoista muovisin "kristallein". Tämäkin hankinta muutaman vuoden takaa.

Yksityiskohta valaisimesta.

Pidän suunnattomasti kaikenlaisista valokoristeista. Pallovalot ovat suosikkejani, niitä minulla on kolmessa eri värissä. Lähimmäisten helpotukseksi en käytä niitä kaikkia samanaikaisesti.

Makuuhuoneen nurkassa istuu iso nalle. Nalle on jo yli nelikymmenvuotias, aikanaan isäni on ostanut sen äidilleni. Tuo nalle oli huoneeni nurkassa istumassa jo silloin, kun olin pikkutyttö. Nallelle annoin nimeksi Fazer. En tiedä mistä tuo nimi tuli. Suklaasta pidän edelleen. Vuosien varrella nallen ulkomuoto on hieman kärsinyt ja korvatkin ovat tippuneet.

Vanha Fazer-nalle.

Makuuhuoneen verhot ovat vaaleat ja ilmavat. Kesällä on niin valoisaa, että on mukava laskea tämä valo myös sisälle - talvella saa istua pimeässä ihan riittämiin. Toinen verho on lenkkiverho, joka on materiaaliltaan sellaista ikuisesti ryppyistä. Toinen verho on vaaleanpunainen.

Valkoinen lenkkiverho ryppykankaasta.
Vaaleanpunainen rengasverho.

Siinäpä se, ensimmäinen sisustusaiheinen postaukseni. Lisää on tulossa, olohuoneen kalustus odottaa laatikoissa kasausta.

Hyvää juhannusta juuri Sinulle! <3

PS. Lipasto Ikeasta ja makuuhuoneen matot, tekstiilit sekä vaaterenki Askosta. Verhot Jysk ja Ellos.