Mekkoja, mekkoja, mekkoja!!

Yleensä kesävaatteet tuppaavat talven aikana kutistumaan kaapissa, mutta meilläpä kävikin toisin. Kutistui nimittäin emäntä! Ja kutistui niinkin paljon, että vaatekoko vaihtui numeroa pienempään ja jouduin ostamaan uusia vaatteita. Voi harmi...

En tiedä miten tämä on taas päässyt lipsahtamaan ohi. Tuntuu, että kesää odotellessa on mennyt koko kesä. Suven lämpöisiä kesäpäiviä varten päivitin mekkovarastoani sopivammalla koolla. Iskin silmäni Miss Windy Shopin suloisiin kellomekkoihin, esittelen ne teille tässä postauksessa. Kuvat on poikani ottamia. Nämä mekot eivät ole vielä kovin moneen kertaan ulos päässeet, mutta vielä on kesää jäljellä. Toivottavasti.

Punaiset kukat & punaiset korkkarit. Hellehattu, jota en osaa käyttää...

Pitkien mekkojen kanssa tulee usein käytettyä monikerroksista alushametta tuomaan helma kunnolla esille. Alushameita saa Miss Windy Shopista useissa eri sävyissä. Lyhyempiin mekkoihin en ole alushametta hankkinut. Kerran olen kokeillut ja helma nousi sen verran korkealle, että katsoin paremmaksi jättää ostamatta.

Tämä on suosikkini, sillä onhan se vaaleanpunainen!
Paparazzin uhrina.

Ja lisää mekkoja...

Mustalla alushameella.
Lyhyempi mekko, johon minulla ei ole alushametta.

Toivottavasti nyt elokuussa on vielä mekkokelejä. Jos ei, niin käytetään sitten ensi kesänä. Jos eivät mokomat kutistu kaapissa talven aikana.

Katariina <3