Menovinkki lapsiperheelle: SuperPark Vantaa

Syyslomareissumme kohteeksi valikoitui Vantaan SuperPark, jossa vietimme perjantaina neljä tuntia. Koko matkan sää oli harmaa ja synkkä, vettä satoi enemmän ja vähemmän. Onneksi kyseessä on sisäaktiviteettipuisto, joten sää ei ollut este.

Tyylillä mennään. Tiloissa liikutaan ilman kenkiä.

SuperPark sijaitsee Vantaan Tammistossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pysäköinnistäkään ei tarvitse huolta kantaa, sillä pihassa on iso, maksuton parkkipaikka. SuperPark sopii ihan koko perheelle, sillä suurin osa aktiviteeteista on mitoitettu aikuistenkin mahdolliseksi käyttää. Perheen pienimmät on huomioitu omalla alueella, joka on tarkoitettu alle 7-vuotiaille.

SuperParkista löytyy seikkailualue, jossa voi mm. hyppiä trampoliineilla, ajella polkuautoilla ja laskea liukumäestä. Game Arenalla voi kokeilla lämärin voimakkuutta ja lyödä pesäpallomailalla koneen syöttämiin palloihin. Nuo jätin väliin, mutta koripalloa tuli heitettyä. Sain kolme koria. Minun mielestä kaikista jännin paikka oli Freestyle Hall, siellä pääsi todistamaan jos jonkinlaista hyppyä ja volttia. Minun päätä huimasi. Tekemistä on vaikka kuinka, tyrkkään kuvia, niin näette minkälaisesta paikasta on kyse.

Hockey Corner.
Jättitrampoliini.
Paloasemalla riittää kiipeiltävää.
Kiipeilyseinä. Tämä oli kivaa, mutta sormet ja jalkapohjat tuli tottumattomalla kipeäksi.
Liukumäestä lasketaan renkailla. Pistelee muutes jalkapohjia tuo alusta...

Suosituimmat kohteet näkyi väen määrästä pääteltynä olleen erilaiset hyppypaikat ja trampoliinit. Skeitit, skootit ja muut keski-ikäistyvälle naiselle mystiset ajopelit saivat kovaa kyytiä. Näitä kaikkia saa suojavarusteineen SuperParkista lainaksi, mutta voi viedä myös omat mukana.

Foam pit -allas.
Skeitti- ja scoottipark.

Tässä pari kuvaa sieltä pienempien alueesta. Pikkuväelle oli omat trampoliinit ja foam pit -allas.

Pehmopalikoista saa rakenneltua vaikka linnan.
Pienempien trampoliinit ja foam pit -allas.
Huima voltti!

SuperPark järjestää myös liikunnallisia työhyvinvointipäiviä. En osaa kuvitella meidän firmaa tuonne trampoliineille ja vaahtomuovikuutioiden joukkoon hyppimään, mutta joku muu joukkio siitä saattaisi kovinkin tykätä.

Kohteesta löytyy myös ravintola. Ihan vain vihjeenä, että se sulkeutuu ainakin tuntia ennen puistoa. Voi käydä kuten meille, ilman jäätiin. Onneksi lähellä on Mäkkäri.

Katariina <3