Minun aakkoset

Starboxin bloggaajat ovat viime aikoina miettineet elämänsä aakkosia ja haaste on kiertänyt blogista toiseen. Tässä minun omani - asiaa ja asian vierestä.

Armo. Niin toivoisin osaavani olla armollisempi itseäni kohtaan. Että ymmärtäisin elämän olevan nytku eikä sitku.

Blogi. Katalogi on ensimmäinen blogini. Yhteistä taivalta takana liki neljä kuukautta, jokaisesta hetkestä olen nauttinut sydämeni pohjasta, ihana harrastus.

Caterpillar. Konemerkki ylitse muiden. Minun mielestä.

Desing. Arvostan suomalaista designia. Tupla Kupla, Lokki, Kuplat ym. perusjutut miellyttävät silmääni. Samoin kotimaiset astiat, vaikka tuntuukin, että kaikki nykyään valmistetaan jossain hyvin kaukana.

Empatia. Olen empaattinen ja herkkä nainen. Kuuntelen toisia ja autan, jos vain voin. Mukanani kulkee suuri määrä salaisuuksia, joita minulle on uskottu - niistä vaikenen, kuin muuri.

Fiasko. Joskus vaan kaikki menee pieleen. Virheiden kautta voi oppia paljon itsestä sekä toisista. Tärkeimmät ihmiset pysyvät rinnalla silloinkin, kun ympärillä on vain savuavat rauniot.

Gynekologi. Ei kai siellä kukaan tykkää käydä?!?

Hajuvesi. Rakastan hajuvesiä. Tuoksu ei saa olla tunkkainen, eikä sellainen makea purkka. Ja kohtuus tässäkin, on nimittäin kamalaa, jos joku suihkuttaa parfyymia liikaa.

Ikävä. Jokainen ikävöi joskus, se on merkki rakkaudesta ja välittämisestä.

Jalkineet. Korkkarit, ballerinat, nilkkurit, saapikkaat, tennarit ja punaiset Hai-saappaat <3

Kesämökki. Kirjoitan tätä tekstiä mökillä. Vettä satelee ajoittain ja lämmintä jonkin verran päälle kymmenen. Eli ihan suomalainen kesäsää edelleen...

Laukut. Ei tarvitse edes sanoa... Niitä on monta.

Migreeni. Valitettavasti tuonkin tyypin päänsärky vierailee joitain kertoja vuodessa. Migreenin auraoireet on pelottavia: näköhäiriöt, puutumiset, puhekyvyn häiriöt ym. Muutenkin päätäni särkee helposti ja niska/hartiat on aina jumissa.

Naisellisuus. Ihanaa olla nainen - tunteineen, hormonimyrskyineen ja mielen oikkuineen. No joo, ei ehkä aina niin ihanaa. mutta kuitenkin. Punaa huuliin ja korkkarit jalkaan.

Onnellisuus. Olen onnellinen. Elämä on hyvä juuri tällaisena, kuin se on minulle annettu.

Pessimisti. Myönnän, että minussa asuu pieni pessimisti, vaikka yritän ajatella positiivisia. Aina pitää varautua pahimpaan, välillä aika kuluttavaa ja turhauttavaakin.

Queen. Who Wants to Live Forever ja Bohemian Rhapsody - voi mitkä biisit!! Ja monia muita, mutta en nyt kaikkia tässä erikseen luetteloi.

Rakkaus. Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus.

Suvaitsevaisuus. Nykyajan muotisana. Pitää suvaita ja ymmärtää, mutta mitä jos aina ei halua? Aina ei vaan pysty olemaan avarakatseinen. Osa ihmisyyttä sekin.

Terveys. Kenellepä se ei terveys tärkeä olisi. Usein sitä vasta pysähtyy huomaamaan ja ajattelemaan, kun terveys reistailee.

Uskallus. Haluaisin saada lisää uskallusta ja rohkeutta toteuttaa unelmiani. Miksi aina pitää miettiä entäs jos...?

Valokuvaus. Rakas harrastukseni. Tykkään kuvata maisemia, luontoa, ihmisiä, ihan kaikkea.

Well done! Jokaisen pitää välillä saada kuulla onnistuneensa. Hyvin tehty! Positiivista palautetta pitää antaa silloin kun siihen aihetta on ja se pitää myös osata ottaa vastaan.

Xylitol. Purkkaa, pastilleja, hammastahnaa...

Yö. Olen yökukkuja, tykkään valvoa myöhään, mikä sitten kostautuu aamulla, kun pitäisi olla pirteänä menossa. Aina aamulla päätän, että tänään menen vuoteeseen ajoissa, kunnes taas löydän itseni puolilta öin kukkumasta.

Zombi. Olotilani ajoittain.

Åbo. Kerran olen Turussa käynyt, ehkä joskus toistekin. Olenkohan ainoa, jonka mielestä Turun linna on ainakin ulkoapäin ruma?

Äitiys. Iso osa minua, kuinkas muuten - viiden pojan äiti <3

Ö-mappi. Paikka, jonne työnnän ikävät asiat ja tapahtumat. Kokoa kansiolle on ehtinyt tähän ikään mennessä kertyä jo ihan kiitettävästi. Toivoisin voivani polttaa sen joskus.

Tämä olikin yllättävän vaikeaa. Kuvittelin tuosta vaan huitaisevani aakkoset kasaan, mutta tässähän meni tovi jos toinenkin. Toisiin kirjaimiin olisi ollut vaihtoehtoja vaikka kuinka ja osaa piti ihan tosissaan miettiä.

Leppoisaa lauantaita Sinulle!

Katariina <3